Arzu Aydın Yoksul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Arzu Aydın Yoksul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Arzu Aydın Yoksul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Siirt Valisi Ahmet Aydın'ın eşi Arzu Aydın ihtiyaç sahibi vatandaşları ziyaret ederek sorunlarını dinlemeye devam ediyor.

27.09.2013 13:50  Güncelleme: 13:58

Siirt Valisi Ahmet Aydın' nın eşi Bayan Aydın, İlimize bağlı Ulus Mahallesinde, maddi imkanı yetersiz olan ihtiyaç sahibi aileleri ziyaret ederek, çeşitli yardımlarda bulundu.

Vali eşi Bayan Aydın, beraberinde Aile Sosyal Politikalar il müdürü Hifzullah Canpolat Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakıf müdür vekili Talat İnan ve vakıf çalışanları ile birlikte, Ulus mahallesinde ikamet eden Şükrü Timurtaş, Ayşe Parspancı, Suphiye Türkan, Ali Evin, Turhan Evin, Ayşe Kadak ve Osman Beşe adlı ihtiyaç sahibi aileleri evlerinde ziyaret ederek, dert ve sıkıntılarını dinledi.

Ailelerle bir süre sohbet eden Bayan Aydın, ziyaret ettiği her aileye 250 TL nakdi yardım, barınma, eğitim ve beyaz eşya, kırtasiye ve giyim yardımında bulundu.

Ziyaret ettiği ailelerin çocukları ile yakından ilgilenen bayan Aydın, çocukların eğitim durumları hakkında bilgi aldı.

Bayan Aydın, aile ziyaretleri sırasında Timurtaş, Türkan, Evin ve Kadak ailelerinin okul çağında çocukların okul masraflarının tamamını karşılanacağını belirterek, özelikle kız çocuklarının okutulması yönünde ailelere her türlü maddi ve manevi desteğin sağlanacağını belirtti.

İlimiz genelindeki ihtiyaç sahibi ailelere sosyal ve ekonomik olarak destek verilmesi gerektiğini ifade eden bayan Aydın,"İlimizde ekonomik bakımdan yoksul ailelerin sorunlarıyla ilgilenmek ve çözümler üretmek, hem inancımızın hem de sosyal devlet olmanın gereğidir. Bu nedenle ekonomik yoksulluk içerisinde bulunan ailelere yönelik destek ve yardımlarımız ile ziyaretlerimiz de devam edecektir." diye konuştu.

İhtiyaç sahibi yoksul aileler de, yapılan bu ziyaretten memnun olduklarını belirterek, ilgililere teşekkür ettiler.

Muhabir: M. Yücel DURAK

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Arzu Aydın Yoksul Ziyaretlerine Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement