Asansörde Mahsur Kalan Genci İtfaiye Kurtardı - Son Dakika
Güncel

Asansörde Mahsur Kalan Genci İtfaiye Kurtardı

Asansörde Mahsur Kalan Genci İtfaiye Kurtardı

Şanlıurfa'da, yerel gazete dağıtıcısı 23 yaşındaki Mehmet Keskinoğlu, elektrik kesintisi nedeniyle bir iş merkezinin asansöründe mahsur kaldı.

28.01.2012 15:41

Şanlıurfa'da, yerel gazete dağıtıcısı 23 yaşındaki Mehmet Keskinoğlu, elektrik kesintisi nedeniyle bir iş merkezinin asansöründe mahsur kaldı. Yaklaşık yarım saat mahsur kalan ve polisten yardım isteyen genç, iş merkezine gelen itfaiye erleri tarafından kurtarıldı.

Şanlıurfa'da yayın yapan yerel gazetelerin dağıtımını yapan Mehmet Keskinoğlu, sabah erken saatlerde motosikleti ile Bamyasuyu Mahallesi'ndeki bir iş merkezine gitti. Keskinoğlu, 5. kata çıkmak için asansöre bindikten hemen sonra elektrikler kesildi. Asansör kapısını açmayı başaramayan Keskinoğlu, iş merkezinde sesini duyuramayınca cep telefonu ile polisi arayarak yardım istedi. Yardım isteği üzerine iş merkezine giden polisler de kapıyı açamadı. Konuşarak tedirgin olması engellenen Keskinoğlu'nun kurtarılması için polisler, itfaiyeden destek istedi. Çağrı üzerine iş merkezine giden itfaiye erleri, kısa sürede asansörün kapısını açarak Keskinoğlu'nun dışarı çıkardı. Havasız kalmaktan korktuğunu söyleyen Keskinoğlu, kendisini kurtaran polis ve itfaiye erlerine teşekkür etti.

GÖRÜNTÜ LİSTESİ

-----------------------------

Asansörde mahsur kalan genç

Mahsur kalan genç ile polisin konuşması

Polisin telefon ile itfaiyeden yardım istemesi

Asansördeki genç

İtfaiyenin gelişi ve kapıyı açması

Dışarı çıkan genç

Genel ve detay görüntüler

(KJ Haber - Kamera Hasan KIRMIZITAŞ - Şanlıurfa - DHA)

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Asansörde Mahsur Kalan Genci İtfaiye Kurtardı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement