Muğla'nın Ortaca İlçesi'nde, aşırı hız sonucu kontrolden çıkan otomobil, beş portakal ağacını devirip karşı yönden gelen diğer bir otomobille çarpıştı. Kazada otomobilin sürücüsü 26 yaşındaki Hakkı Bulut, yaralandı.
Kaza, dün saat 22.30 sıralarında, Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. Ortaca'dan Dalyan yönüne giden Hakkı Bulut yönetimindeki 48 E 4180 plakalı otomobil, iddiaya göre aşırı hız sonucu kontrolden çıktı. Beş portakal ağacını deviren Bulut yönetimindeki araç, geçtiği karşı şeritte Mevlüt Tosun (40) yönetimindeki 48 HA 364 plakalı otomobil ile çarpıştı. Bir ağaca daha çarptıktan sonra takla atıp duran otomobilin sürücüsü Bulut yaralandı. Yaralı sürücü Bulut, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Kazanın ardından tek taraflı trafiğe kapatılan yol, 30 dakika sonra tekrar açıldı. Kaza ile ilgili olarak soruşturma başlattıldığı bildirildi.
Kazadan yara almadan kurtulan diğer otomobilin sürücüsü Mevlüt Tosun, "Seyir halinde iken karşı yönden bir otomobilin üstüme geldiğini fark ettim, kaçamadım. Bana çarpan otomobil, ters dönerek durabildi" dedi. - Muğla/ Ortaca
Son Dakika › Güncel › Aşırı Hız Can Alıyordu - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.