Aşk Gibi Bir Şey Filmi - Son Dakika
Güncel

Aşk Gibi Bir Şey Filmi

Aşk Gibi Bir Şey Filmi

Aşk Gibi Bir Şey filminin fragmanı, oyuncuları, resimleri ve tim bilgileri. Aşk Gibi Bir Şey filminin oynadığı sinemalar ve seanslar.

05.07.2011 17:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Genç kadınla erkeğin ilk tanışması uçakta gerçekleşir. Üniversiteden yeni mezun olan Oliver’in (Ashton Kutcher) çok yoğun bir iş takvimi, geleceğe yönelik büyük hayalleri vardır. Bu yüzden sürekli seyahat eder. En büyük hayali, iş hayatında başarıya ulaşırken özel hayatında da gerçek aşkı bulmaktır. Emily (Amanda Peet) ise özgür ruhlu bir genç kızdır. Daima içinden geldiği gibi hareket eder, en çılgın tutkularının peşinde koşmaktan çekinmez.

İki farklı hayat tercihi... Birbiriyle uyumsuz iki bakış açısı... Oliver ile Emily’nin hayatı çeşitli dönemlerde kesişir gibi olur ama birbirlerine ait olmadıkları açıkça ortadadır. Beraber yapamadıkları halde birbirlerinden tamamen de ayrılamazlar.

İkisinin de kariyeri sürekli değişir, farklı ilişkiler yaşarlar. Çeşitli yıllarda ve çeşitli kentlerde karşılaşmaya ve birbirlerini bulmaya devam ederler. Ancak aşklarını itiraf etmelerini engelleyen, ikisini sürekli ayrı tutan esrarengiz bir güç var gibidir. Aynı zamanda da sebebi açıklanamaz şekilde birbirlerine doğru çekildiklerini hissetmektedirler.

Beraber oldukları zamanlarda birbirleriyle konuşurken, gülüp eğlenirken garip bir huzur duyarlar. Sanki kaderlerinde beraber olmak vardır. Peki, bu kadar iyi anlaştıkları halde Oliver ile Emily’i sonsuza dek sürecek romantik bir ilişki yaşamaktan alıkoyan nedir?

Oliver ile Emily kendi hayatlarının bireysel patikalarında ilerlemeye devam ederken “A Lot Like Love”da anlatılan aşk öyküsü de New York, Los Angeles ve San Fransisco’da modern aşkın dolambaçlı yollarında sürer gider.

Touchstone Pictures’ın sunduğu “A Lot Like Love – Aşk Gibi Birşey”in yönetmenliğini Nigel Cole üstlendi. Senaryosunu Colin Patrick Lynch yazdı. Yapımcılığını Armyan Bernstein ile Kevin Messick gerçekleştirdi. Başrollerinde Ashton Kutcher, Amanda Peet, Kathryn Hahn, Ali Larter, Taryn Manning, Tyrone “Ty” Giordano, Gabriel Mann ve Jeremy Sisto kamera karşısına geçti.

filmin görüntü yönetmenliğini “Shall We Dance” ve “The Full Monty”den tanıdığımız John De Borman üstlendi. Prodüksiyon tasarımlarını Tom Meyer (Catch That Kid, Blue Crush); kostüm tasarımlarını Alix Friedberg (Cursed, Around The Bend) hazırladı. Kurgusunu ise “13 Going on 30” adlı filmdeki çalışmasıyla adını duyuran Susan Littenberg gerçekleştirdi.

Yönetmen: Nigel Cole

Senaryo: Colin Patrick Lynch

Oyuncular: Ali Larter, Kal Penn, Kathryn Hahn, Amanda Peet, Ashton Kutcher

Filmin Türü: Komedi, Romantik,

Orijinal Adı: A Lot Like Love

Yapımcı Firma: Mile High Productions LLC [us]

Yapım Yılı: 2005

Yapım Ülkesi: ABD

Orijinal Dili: İngilizce

Resmi Sitesi: http://alotlikelove.movies.go.com/

Dağıtıcı Firma: UIP

Vizyon Tarihi: 03.06.2005

Son Dakika Güncel Aşk Gibi Bir Şey Filmi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement