Askeri Alanlarda Sahil Düzenlemesi Yapılacak - Son Dakika
Güncel

Askeri Alanlarda Sahil Düzenlemesi Yapılacak

Askeri Alanlarda Sahil Düzenlemesi Yapılacak

Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi'ndeki askeri alanlar içinde bulunan sahillerde inceleme yaptı.

16.06.2012 09:24

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ile Gölcük Deniz Ana Üs Komutanı Tuğamiral Gündüz Alp Demirus, askeri alanlarda incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu ile Tuğamiral Demirus, askeri alanlar içinde kalan sahillerde düzenleme çalışması yapılması için görüş birliğine vardı.

KOMUTANLAR ZİYARET ETMİŞTİ

İzmit Körfezi'ni saran sahillerdeki çevre düzenlemesi ve kumsal oluşturma çalışmaları kapsamında askeri alanlarda inceleme yapıldı. Deniz Kuvvetleri Komutanı Oramiral Murat Bilgel ile Donanma Komutanı Oramiral Nusret Güner'in geçtiğimiz günlerde Başkan Karaosmanoğlu'nu ziyaretinde gündeme gelen askeri alanlarda yapılacak sahil düzenlemeleriyle ilgili gerekli incelemeler başlatıldı.

TUĞAMİRAL DEMİRUS İLE İNCELEME

Başiskele sahilindeki Balık Hali mevkiinde bir araya gelen Başkan Karaosmanoğlu ile Tuğamiral Demirus'a askeri yetkililer ve Park, Bahçe ve Yeşil Alanlar Daire Başkanı Cenan Turan eşlik etti. Askeri alan ile Başiskele sahil parkı arasında kalan bölümden başlayan inceleme, askeri alanın içinde devam etti.

SAHİL VE KUMSALDA DÜZENLEME

Başkan Karaosmanoğlu ile Tuğamiral Demirus ve beraberindekiler, askeri alan içinde kalan sahil ve kumsal bölümleri dolaştı, gerekli incelemelerde bulundu. Başkan Karaosmanoğlu, hem askeri alan ile Başiskele sahili arasındaki sazlık alanın, hem de askeri alan içindeki sahillerin çevre düzenlemesinin yapılması konusunda gerekli talimatları verdi. Başkan Karaosmanoğlu, İzmit Körfezi'ne ve çevreye gösterdikleri hassasiyet nedeniyle Komutanlar Oramiral Bilgel, Oramiral Güner ve Tuğamiral Demirus'a teşekkür etti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Askeri Alanlarda Sahil Düzenlemesi Yapılacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement