Özgecan'ın Mezarında Dikkat Çeken Ayrıntı - Son Dakika
Güncel

Özgecan'ın Mezarında Dikkat Çeken Ayrıntı

Özgecan\'ın Mezarında Dikkat Çeken Ayrıntı

Tarsus'ta vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Özgecan'ın mezar taşının olmaması dikkat çekti.

17.07.2015 12:14  Güncelleme: 12:26

Mersin'in Tarsus ilçesinde öldürülen üniversite öğrencisi Özgecan Aslan, ailesi ve sevenleri tarafından mezarı başında anıldı. Özgecan'ın mezar taşının olmaması dikkat çekti.

VATANDAŞLAR ASLAN AİLESİNİ YALNIZ BIRAKMADI

Mersin Şehir Mezarlığı'ndaki Özgecan Aslan'ın mezarını sabah saatlerinde annesi Songül ve babası Mehmet Aslan ziyaret etti. Özgecan'ın ölümünün ardından ilk bayramda Aslan ailesi büyük hüzün yaşadı. Hüzün ve gözyaşının hakim olduğu ziyarette duygusal anlar yaşanırken, çok sayıda vatandaş da Aslan ailesini yalnız bırakmadı.

MEZAR TAŞI YOK

Abla Beste ve kardeşi Barış Ali'nin de katıldığı mezarlık ziyaretinde gözyaşları sel olurken, Özgecan'ın mezar taşının olmaması dikkat çekti. Yanlarında getirdikleri çiçekleri kızlarının mezarına koyarak mezarı süsleyen anne ve baba Aslan, bir süre mezarı düzenleyip dualar etti. Mezar başında sürekli gözyaşı döken acılı anne ve baba, kızlarına 'Özgecanım' diye seslendi.

MEZARINA ŞEKER BIRAKTILAR

Bazı vatandaşlar Özgecan'ın mezarına şeker bırakırken, bazıları da aileye başsağlığı dileyerek destek mesajları verdi.




Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Özgecan'ın Mezarında Dikkat Çeken Ayrıntı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement