ATA İTTİFAKI'NIN ADAYI SİNAN OGAN, İMZA KAMPANYASINI IĞDIR'DAN BAŞLATTI - Son Dakika
Güncel

ATA İTTİFAKI'NIN ADAYI SİNAN OGAN, İMZA KAMPANYASINI IĞDIR'DAN BAŞLATTI

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını memleketi Iğdır'dan başlattı.

22.03.2023 13:13  Güncelleme: 13:20

ATA İttifakı Cumhurbaşkanı adayı Sinan Oğan, Cumhurbaşkanlığı adaylığı için 100 bin imza kampanyasını memleketi Iğdır'dan başlattı.

Zafer Partisi, Adalet Partisi, Türkiye İttifakı Partisi ve Ülkem Partisi'nin oluşturduğu 'Ata İttifakı'nın cumhurbaşkanı adayı olan Sinan Oğan, bugün sabah saatlerinde Iğdır merkez ilçe seçim kuruluna geldi. Hemşehrilerinin alkışlarla destek verdiği Ogan, imza için gelen vatandaşlarla sohbet etti. Seçim kurulunda imza atan vatandaşlara teşekkür edene Ogan, İlk imzamızı Iğdır'da attık. Vatanımıza, milletimize hayırlı uğurlu olsun. Iğdırlı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak hemşehrilerimizin yoğun ilgisi var. Buradan bütün Türkiye'ye seslenmek istiyorum. Türkiye'nin içinde bulunduğu cendereden kurtarmak için Ata İttifakı olarak ve Sinan Ogan olarak biz hazırız. Bütün Türk halkını kayıtlı oldukları ilçe seçim kurullarına bekliyoruz. Güneşin ilk doğduğu şehir olan Iğdır'dan imzalarımızı attık. İnşallah bu güneş bütün Türkiye'nin üzerine Iğdır'dan doğacaktır dedi.

Bir süre seçim kurulunda imza atan vatandaşları izleyen Ogan, daha sonra ayrıldı.

ATA İTTİFAKI\'NIN ADAYI SİNAN OGAN, İMZA KAMPANYASINI IĞDIR\'DAN BAŞLATTI
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel ATA İTTİFAKI'NIN ADAYI SİNAN OGAN, İMZA KAMPANYASINI IĞDIR'DAN BAŞLATTI - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement