Atatürk Çocuklarından Keman Dinletisi - Son Dakika
Son Dakika Logo

Atatürk Çocuklarından Keman Dinletisi

23.05.2017 09:12

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nde Atatürk'ün sevdiği şarkılar keman eşliğinde genç yetenekler tarafından çalındı.

Kahramanmaraş Piazza Alışveriş ve Yaşam Merkezi, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk'ün 98 yıl önce Samsun'a ayak bastığı tarih olan, aynı zamanda "Gençlik ve Spor Bayramı" olarak kutlanan 19 Mayıs'ta anlamlı bir etkinliğe ev sahipliği yaptı. Genç yetenekler, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı kapsamında, Ulu Önder'in sevdiği şarkıları, klasik eserleri ve İzmir Marşı'nı keman dinletisiyle Piazza ziyaretçilerine sundu.

Piazza'da Anlamlı Ezgiler Yankılandı

98 yıl önce kurtuluş mücadelesini başlatan ve Cumhuriyet'in ilanının ardından 19 Mayıs'ı gençlere armağan eden Atatürk, sevdiği eserlerle anıldı. 9 yaşındaki Okan Karslıgil, 12 yaşındaki Esmanur Naime Gül ve 14 yaşındaki İpeknaz Beyza Resim, birçok klasik eseri ve İzmir Marşı'nı çalarken sahnede adeta devleşti. Genç yeteneklerin gerçekleştirdiği keman dinletisi AVM misafirlerinden tam not aldı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Atatürk Çocuklarından Keman Dinletisi - Son Dakika


Advertisement