Ateş Ünal Erzen, Tiyatroda Oynadı - Son Dakika
Güncel

Ateş Ünal Erzen, Tiyatroda Oynadı

Ateş Ünal Erzen, Tiyatroda Oynadı

"Dostlar Apartmanı" oyununda Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de sahneye çıkarak oynadı.

27.03.2012 17:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bakırköy Gönüllü Çevreciler Sosyal Yardımlaşma Derneği üyeleri tarafından sahnelenen "Dostlar Apartmanı" oyununda Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen de sahneye çıkarak oynadı.

2 perdelik Dostlar Apartmanı müzikalinde günümüzde geçen, eskilerin özlem duyduğu, gerçek dostlukların, komşuluğun anlatıldığı bir hikaye ele alınıyor. Ayrıca oyunda kadına şiddete hayır ve eğitimin yaşı yoktur mesajları verildi.

50-82 yaş arası tamamı 32 amatör sanatçıdan kurulu tiyatro oyunu son nefese kadar yaşama tutunanlara, hayatı dolu dolu yaşayanlara, yaşlanmaktan korkmayanlara ithaf ediyor.

Bakırköy Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde oynanan oyunda 2 çiftin nikahının kıyılması sahnesinde oynayan Bakırköy Belediye Başkanı Ateş Ünal Erzen," Yıllarca hep Müşfik Kenter Hocama bana tiyatroda bir rol verin diyordum kısmet bugüneymiş. Bir kusurumuz olduysa affola diyorum. Yaşam kısa, sanat uzun."dedi.

Oyunda ayrıca deneyimli tiyatro sanatçıları Üstün Asutay ve Jeyan Mahfi Ayral Tözüm de konuk sanatçı olarak rol aldılar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ateş Ünal Erzen, Tiyatroda Oynadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement