Atib'de Yeni Başkan İhsan Öner - Son Dakika
Güncel

Atib'de Yeni Başkan İhsan Öner

Atib\'de Yeni Başkan İhsan Öner

Avrupa Türk İslam Birliği(ATİB), 20.Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.

24.04.2012 11:52

Avrupa Türk İslam Birliği(ATİB), 20. Genel Kurulu'nu gerçekleştirdi.Genel kurul oylarıyla İhsan Öner, ATİB Genel başkanı seçildi.

Merkezi Köln'de bulunan Avrupa Türk İslam Birliği(ATİB) 20. Genel Kurulu'nu, Almanya'nın Darmstadt kentinde gerçekleştirdi.

ATİB kurucu Genel başkanı Musa Serdar Çelebi'nin de hazır bulunduğu genel kurula, farklı kentlerden ATİB delegesi yoğun katılım sağladı.

ATİB genel kurulunu, başkanlığını Mehmet Çubukcu üyeliğini ise Dr.Nazife Dinç, Rüveyda Öztürk, Kamuran Dönmez ve Hanefi Şimşek'in yürüttüğü divan heyeti idare etti.

Türk İşadamları Dernekleri Avrupa Federasyonu(TİDAF) eski genel başkanı İhsan Öner, genel kurul oylarıyla ATİB Genel başkanı seçildi.Selahattin Saygın'ın yerine göreve seçilen İhsan Öner, "oldukça heyecanlı ve güzel bir genel kurul gerçekleştirdik. ATİB, çeyrek asırdır Avrupa'da Türk toplumuna hizmet eden bir kuruluştur.Bu hizmet, gelecek çeyrek asırlarda da devam edecektir.Bir bayrak teslimi yapıldı.Eski ve yeni yöneticiler olarak hep birlikte, en iyi hizmeti vermeye çalışacağız" diye konuştu.

Göreve seçilen yeni yönetimin yakın zamanda görev dağılımını açıklaması beklenirken ATİB, 12 Mayıs 2012 tarihinde genel kurul şöleniyle üyelerini buluşturmaya hazırlanıyor.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Atib'de Yeni Başkan İhsan Öner - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement