Avcılar'da Park Edilen Cip Esnafı Zor Durumda Bıraktı - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da Park Edilen Cip Esnafı Zor Durumda Bıraktı

Avcılar'da semt pazarının kurulduğu alanda park edilen cip sahibine ulaşılamayınca esnaf araç çekilince zor durumda kaldı. Pazarcılar, benzer sorunların yaşanmaması için araç sürücülerinden telefon numarası bırakmalarını istedi.

04.05.2023 13:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AVCILAR'da sokak arasında semt pazarının kurulduğu alanda park edilen cip, bir süre sahibine ulaşılamayınca esnaf zor durumda kaldı.

Merkez Mahallesi Ahmet Taner Kışlalı Caddesi'nde Çarşamba pazarına gelerek Avcılar Belediyesi'nden kendisine tahsis edilen yerde kahvaltılık ürünlerini sergilemek isteyen pazarcı Mehmet Karataş, burada cip olduğunu görünce sahibine ulaşmaya çalıştı. Ancak, aramalara rağmen cipin sahibine ulaşılamadı. Aracın çekilerek peynir ve zeytinlerini sergileyemeyen esnafın polis ve belediyeyi arayarak yardım istemesine rağmen sonuç alamadı. Pazarcılar hemen her hafta benzer sorunla karşılaştıklarını, araç sürücülerinden ön cama mutlaka ulaşılabilecek telefon numarası bırakılmasını istedi. Pazar müşterilerinden Dilek Yılmaz da esnafın tepkisini haklı bulurken 'Bu arabanın burada ne işi var?" dedi. Öğle saatlerine doğru gelen sürücü, esnafın desteği ile güç de olsa cipi Pazar alanından çıkardı.

Avcılar\'da Park Edilen Cip Esnafı Zor Durumda Bıraktı
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avcılar'da Park Edilen Cip Esnafı Zor Durumda Bıraktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement