Avcılar'da Trafikte Gürültüyle Daha Etkin Mücadele Edilecek - Son Dakika
Güncel

Avcılar'da Trafikte Gürültüyle Daha Etkin Mücadele Edilecek

Avcılar\'da Trafikte Gürültüyle Daha Etkin Mücadele Edilecek

AVCILAR'da motosiklet veya otomobillerle aşırı gürültü çıkaranlar ile drift yapanlara yönelik mücadelenin daha etkin yapılması için harekete geçildi.

10.08.2017 13:05

AVCILAR'da motosiklet veya otomobillerle aşırı gürültü çıkaranlar ile  drift yapanlara yönelik mücadelenin daha etkin yapılması için harekete geçildi.

Kaymakam Hulusi Doğan, bu konuyla ilgili olarak Avcılar Emniyet Müdürü Hakan Bolat'a  talimat verdiğini söyledi. Gürültüyle mücadele kapsamında tüm cezai işlemlerin uygulanmasını istediğini, düğün konvoylarından ateş açılmasının, drift yapılmasının önüne geçileceğini kaydeden söyleyen Doğan, "Gürültü yapan, abartılı egzozlu motorlarla, son ses müzik çalarak insanları rahatsız eden terbiyesiz, ahlaksız sürücülerle mücadelemiz devam ediyor. Uyuyan, hasta,  bebekler, yaşlılar var. Bu seviyesiz psikopatlara trafik cezası verilmekte, araçları bağlanmaktadır.Her gece bunlarla mücadele edeceğiz. Abartılı egzozu olan motosiklet, gürültülü araç sürücülerine ceza verilmiş, araçları bağlanmaya devam edilecek" dedi.

- İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avcılar'da Trafikte Gürültüyle Daha Etkin Mücadele Edilecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement