Avcılarda Ramazan Coşkusu - Son Dakika
Güncel

Avcılarda Ramazan Coşkusu

Avcılarda Ramazan Coşkusu

Avcılarda Ramazan coşkusu tüm hızıyla devam ediyor.

14.07.2012 08:53

Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayı sebebiyle halkın barış, kardeşlik, huzur ve ferah içinde bir Ramazan ayı geçirmesi için Avcılar Belediyesi tarafından organize edilen Ramazan etkinlikleri Yeşilkent Mahallesinde bir ay süreyle devam ediyor. Mahalli sanatçıların sahne aldığı şenlikler iftardan hemen sonra Yeşilkent mahallesinde yapılacak. Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci Ramazan etkinliklerine Yeşilkent mahalle sakinlerini davet etti. NTK Organizasyondan başarılı sunucu Nihat Tanrıkulu'nun hazırladığı renkli ve coşkulu Ramazan programlarında eski Ramazanlar anılarda tazelenirken vatandaşlar oruç sonrası stresini atması içinde mükemmel bir fırsat seçeneği sunuyor. Ramazan ayının keyifli geçmesi için hazırlanan etkinliklere halk büyük ilgi gösteriyor.

ŞEHRİ RAMAZAN GÜMÜŞPALA

Avcılarda Ramazan ayı süresince Avcılar Havuz meydanında çeşitli etkinlikler yapıcak. Şehri Ramazan etkinliklerinde oluşturulan birbirinden farklı stantlarda hediyelik eşyalar satışa sunulacak.

YEŞİLKENT'TE İFTAR ÇADIRI

Avcılar Belediyesi Sosyal yardımlaşmanın en yoğun olduğu ay olan Ramazan ayı süresince yoksul vatandaşlara yardımlarını sürdürecek. Yeşilkent ve Tahtakale Mahallesinde 500 aileye iftar yemeği verme geleneğine bu ramazanda da sürdürdü. Kurulan çadıra gelen vatandaşlara karavandan yemek iftar yemeği veriliyor. İftar menösünü alan vatandaşlar yemeği kendi ev ortamlarında afiyetle yiyerek oruçlarını açacak. Başkan Mustafa Değirmenci Mübarek Ramazan ayında fakir ve kimsesiz vatandaşlarımıza amacına uygun yardımların yapıldığını belirterek, "Biz bu yıl ramazan ayında 500 aileye iftar yemeği 2500 aileye ise Ramazan yardımı yapacağız. Amacımız yardımların yerine ulaşması. Bunun için çözüm masasında arkadaşlarımız büyük bir titizlikle araştırıp hazırladıkları listelere göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara ulaşıyoruz. Çünkü ekip arkadaşlarımız buna dikkat ediyor. Bizde Avcılar Belediyesi olarak tüm halkımızın mübarek ramazan ayını tebrik ediyor hayırlı ramazanlar diliyorum" dedi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılarda Ramazan Coşkusu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement