Avcılarspor'da Ekrem Erol Dönemi - Son Dakika
Güncel

Avcılarspor'da Ekrem Erol Dönemi

Avcılarspor\'da Ekrem Erol Dönemi

Avcılar spor Kulübü Başkanlığına Ekrem Erol seçildi.

10.06.2013 17:16

Barış Manço Kültür Merkezi'nde yapılan olağan kongrenin ikincisinde tek liste halinde yapılan seçimlerde delegelerin çoğunluğu ile seçilen Ekrem Erol kulübün yeni başkanı oldu. 250 üyesi bulunan Avcılar spor kulübünde üye aidatlarını yatıran 131 kişiden toplan 45 kişi kongreye katıldı.

FUTBOL ÜRETEN FABRİKAYIZ

Kongrede konuşan Avcılar Belediye Başkanı Mustafa Değirmenci, Avcılar spor'un Futbol üreten bir fabrika olacağını belirterek, "Firuzköy spor komplekssi spor alanı olarak 5 binlik planlara işlenmiş durumda. Ancak Büyükşehir belediyesi bu alan üzerinde çeşitli entrikalar çevirmeye çalışıyor. Ancak bunu başaramayacaklar. Avcılar Belediyesi kredi olarak 3 bin belediyenin başında gelir. Çünkü aldığımız kredileri takır takır ödüyoruz. Belediye olarak Huzur evi, öğrenci evi ve Spor kompleksinin 3 etabı ile ilgili krediye başvurduk. Bunlarla ilgili hiçbir sıkıntı yok iken AKP ilçe başkanı devreye girip kredi almamızı engellemeye çalışıyor. Siyasi ayak oyunları oynuyorlar. Bunların arkasında Bayram Şenocak' ın yalanları var. Her şeye rağmen bunları yapıcağız. Hedefimiz kesinlikle birinciliktir. Seçilen yöneticileri tebrik ediyor, başarılar diliyor. Seçilen başkanın yakasındayım. Takipçisi ben olacağım" dedi.

BİRİNCİ LİĞ HEDEFİMİZ

Cihangir mahallesinde de spor kompleksi yapılacağını belirten Değirmenci, "Bu tesisten herkes yararlanacak. Fitnes salonları plates ,yüzme havuzu olacak 2014 yılında başlayacağız. 5 yıl sonra Avcılar spor hedeflediğini 1. Lige çıkacaktır.

Avcılar spor Kulübü Başkanlığına seçilen Ekrem Erol ise yaptığı teşekkür konuşmasında, "Avcılar spor kulübü var olduğundan beri sporun içindeyim. Bu kulübü Belediye spor ben yaptım. İkinci kez bu göreve laik görülmem benim için mutluluk verici. Başkanımız ekonomik desteği ile Avcılarspor'u ilk olarak Bal ligine çıkarmak olacak. Taraftar desteği ile daha büyük hedefleri olan bir kulüp olacağız. Beni göreve getiren tüm arkadaşlara teşekkür ediyorum" dedi. Eski Başkan Taner Taşdelen ise yeni başkana başarılar diledi.

AVCILARSPOR KURULU ŞU İSİMLERDEN OLUŞTU

Başkan Ekrem Erol

YÖNETİM KURULU

Nurettin Ağaoğlu, Muzaffer Cesur,İlkan Önal ,Mehmet Güven,Adnan Akgül ,İbrahim Doğan, Hasan Şeker, M. Ali Çolak, Muzaffer Aşçı

YEDEKLER

Müjdat Göç, Tolga Erol,Çevdet Girgin, Dursun Güven, Hüseyin Durmaz,Ergin Yanıklar,Fikret Sert, Senol Çalışkan, Cengiz Tanzaralı,İlkan Mete Vasfı Kanbur

DENETLEME

Tetin Mete, Mustafa Erol Ünal Kırkağaç

YEDEKLER

Efraim Küçük, Ali Alıcı Alim Üneri

DİSİPLİN KURULU

Cahit Girgin, Fikret Aşçı ve Sabri Yavaş

YEDEKLER

Turgay Pomakoğlu, Mesut Yavaş ve Osman Akargin

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Avcılarspor'da Ekrem Erol Dönemi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement