Avea, İran'da meydana gelen depremin ardından tüm bölgede bulunan Avea müşterilerine faturalı veya faturasız ayırımı yapmaksızın 100 lira yükleme ya da indirim yaptı.
Avea'dan yapılan açıklamaya göre, şirket, dün merkez üssü İran olan depremin ardından bölgede bulunan müşterilerinin iletişim sorunu yaşamamaları için harekete geçti. Avea, bu ülkede bulunan müşterilerinin aileleri ve sevdikleriyle iletişimlerinin kopmaması ve yakınlarıyla rahatça haberleşebilmeleri için bölgedeki faturalı ve faturasız müşterilerinin hatlarına 100'er liralık kullanım hakkı tanımlandı.
Faturalı müşterilere 100 lira fatura indirimi, faturasız müşterilere ise ücretsiz 100 lira yükleme yapıldı. Hatlarına indirim ve yükleme yapılan müşteriler SMS ile bilgilendirildi. - İSTANBUL
Son Dakika › Güncel › Avea'dan İran'daki Müşterilerine Destek - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.