Avea'dan "Renkli Yaşam Paketleri"Ni Ücretsiz Kullanma Fırsatı - Son Dakika
Güncel

Avea'dan "Renkli Yaşam Paketleri"Ni Ücretsiz Kullanma Fırsatı

Avea, müşterilerine günlük hayata dair pratik bilgiler sunan "Avea Renkli Yaşam Paketleri"ni ücretsiz olarak kullanma fırsatı sunuyor.

27.05.2014 13:11

Avea, müşterilerine günlük hayata dair pratik bilgiler sunan "Avea Renkli Yaşam Paketleri"ni ücretsiz olarak kullanma fırsatı sunuyor.

Avea açıklamasına göre, 15 Haziran'a kadar sürecek kampanya kapsamında A-101 Mağazaları'ndan TL yüklemesi yapan müşteriler, gıda ve tüketim ürünlerinden avantajlı fiyatlarla yararlanmanın yanında, kendilerine sunulan "Renkli Yaşam Paketleri"ne 2 hafta boyunca ücretsiz olarak ulaşabilecek.

Avealılar, "Avea Renkli Yaşam Paketleri" kapsamında sunulan "AA Haber Paketi"yle dünyadan ve Türkiye'den güncel haberlere anında ulaşırken, "Avea Kadınca Yaşam Paketi"yle de moda danışmanı Zeynep Tayalı'nın verdiği bilgilerle, şık, bakımlı ve güzel olmanın ipuçlarını öğrenebilecek.

Müşteriler ayrıca, Astrolog Hakan Kırıkoğlu tarafından hazırlanan günlük burç ve astroloji yorumlarının olduğu "Astroloji Paketi"ni de 2 hafta boyunca ücretsiz kullanabilecek. Bunun yanında dileyen Avealılar, servislerin her üçünü aynı anda kullanabilecek.

Kampanyadan faydalanmak isteyen Avealılar, "AA Haber Paketi" için "HBR", "Kadınca Yaşam Paketi" için "KADINCA", "Astroloji Paketi" için ise "ASTRO BURC" (Örneğin: ASTRO YAY) yazıp "9090"a mesaj gönderip anında paketlerden yararlanmaya başlayabilecek. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Avea'dan 'Renkli Yaşam Paketleri'Ni Ücretsiz Kullanma Fırsatı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement