Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Ederek IŞİD'e Katıldı - Son Dakika
Son Dakika Logo

Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Ederek IŞİD'e Katıldı

Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Ederek IŞİD\'e Katıldı
26.05.2015 13:39  Güncelleme: 14:25

26 yaşındaki Jasmina Milovanov isimli Avustralyalı kadın, 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu bırakarak IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitti.

Avustralyalı genç kadın 5 ve 7 yaşlarındaki iki çocuğunu bırakarak IŞİD'e katılmak için Suriye'ye gitti.

ÇOCUKLARI BAKICISINA BIRAKTI

Avusturalya'dan bugüne kadar 100 civarında vatandaş IŞİD saflarına katılmak için ülkeyi terk etmiş bulunuyor. Sidney Daily Telegraph Gazetesi 26 yaşındaki Jasmina Milovanov isimli Avustralyalı kadının 5 ve 7 yaşındaki iki çocuğunu bakıcısına terk ederek IŞID'e katıldığını yazdı.

ESKİ KOCASINA MESAJ GÖNDERDİ

Kadının Suriye'de olduğu ise eski kocasına gönderdiği mesaj ile anlaşıldı. Eski koca, kadının kendisine bir ileti yolladığını, iki güzel küçük çocuğunu bırakarak Suriye'ye gitmesine ve IŞID'e katılmasına hayret ettiğini söyledi.


Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Avustralyalı Anne İki Çocuğunu Terk Ederek IŞİD'e Katıldı - Son Dakika


Advertisement