Ay Yıldız Yıldırım'da Parlayacak - Son Dakika
Güncel

Ay Yıldız Yıldırım'da Parlayacak

Ay Yıldız Yıldırım\'da Parlayacak

Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı, 29 Ekim gecesi adına yakışır bir organizasyona ev sahipliği yapacak.

22.10.2015 14:05

Yıldırım Belediyesi, Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 92. yıldönümünde tarihi bir etkinliğe imza atmaya hazırlanıyor. Ay yıldızlı bayrağa olan sevgimizin tüm dünyaya gösterileceği bu etkinlik 29 Ekim 2015 Perşembe akşamı saat 18.30'da Gökdere Meydanı'ndaki yürüyüş ile başlayacak.

Gökdere Meydanı'ndan kortej eşliğinde Yıldırım Belediyesi Bayrak Alanı'na yürüyecek protokol üyeleri ve katılımcılar daha sonra sıra ile alana alınacaklar. Burada kendilerine verilecek özel numaraların yazılı olduğu kağıt ile görevliler tarafından o numaraya ait parsele yönlendirilecek gönüllü 1923 kişi, verilecek komut sonrası ellerindeki meşaleleri yakarak bayrağımızın simgesi ay ve yıldızı oluşturacak. Ortaya çıkacak muhteşem anın fotoğraf sanatçısı Cumhur Aygün tarafından gökyüzünden fotoğraflarının çekilmesi ile de bu sahne ölümsüzleşerek tarihe geçecek. Organizasyon ile ilgili detaylı bilgi www.golgesindeyiz.org adresinden edinebilir.

'DİK DURUŞUMUZ 92 YILDIR DEVAM EDİYOR'

Göreve geldiği günden bu yana sosyal içerikli projeleri ile farkını ortaya koyan Yıldırım Belediye Başkanı İsmail Hakkı Edebali, #gölgesindeyiz etkinliği ile ilgili yaptığı açıklamada bundan 92 sene önce atalarımızın gösterdiği dik duruşun, kararlılığın ve birlikteliğin aradan geçen onca seneye rağmen hiç azalmadığını ispatlamak için böyle bir proje hazırladıklarını söyledi. Kadim medeniyetin kuruluşuna tanıklık eden Yıldırım'ın her alanda sürekli gelişmekte ve güçlü bir geleceğe doğru hedefine emin adımlarla yürümekte olduğunu da vurgulayan Başkan Edebali, "Cumhuriyetimizin 92. yıldönümünde şehrimizin yerel hizmetlerde kalkınma hamlesini büyük bir hızla sürdürmeye; geleceğe Yıldırımlı hemşehrilerimizle beraber emin adımlarla yürümeye kararlıyız" şeklinde konuştu. Başkan Edebali, tüm Yıldırımlıları ve Bursalıları bu etkinliğe davet ederek tarihi ana tanıklık etmeye çağırdı.

Etkinlik öncesi herhangi bir kayıt ve rezervasyon ise yapılmayacak. Organizasyon ile ilgili detaylı bilgi www.golgesindeyiz.org adresinden edinebilir.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Ay Yıldız Yıldırım'da Parlayacak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement