"AYAS"A Ünlü Anneler Tam Not Verdi! - Son Dakika
Güncel

"AYAS"A Ünlü Anneler Tam Not Verdi!

"AYAS"A Ünlü Anneler Tam Not Verdi!

Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi "Ayas", hem çocuklar hem de ailelerden tam not aldı.

21.11.2013 15:15  Güncelleme: 15:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gala gösteriminin ardından özel gösterimlerle aileler ve çocuklarla buluşan "Ayas"la yarın tüm sinemalarda vizyonda olacak!

"Ayas" hem annelerin hem de çocukların gönlünü fethetti!

Pepee'nin yaratıcısı Düşyeri ve BKM Film imzalı olan film, izleyiciye eğlence ve macera dolu 80 dakika sunuyor. İşte ünlü annlerin görüşleri:

- Ebru Şallı: Çok beğendik biz, gayet keyifliydi. Pars da Beren de çok beğendi. Pars'a biraz daha hitap ediyor ama Beren de çok hoşuna gittiğini söyledi. Pars bir Pepee hayranı olarak çok Ayas'ta da çok eğlendi.

- Pınar Tezcan Özçapkın: Daha önce de Pepee vardı hayatımızda, ondan alışık olduğumuz bir sistem var aslında. Düşyeri'nin çok eğitici çizgi filmleri var. Ayas da bunlardan bir tanesi olmuş. Filmde ülkemizin tanıtılması ve çocuklara günlük hayatta uyulması gereken kuralları, bilgileri öğretmesi çok güzel.

- Leyla Bilginel: Ayas çok eğlenceli bir film olmuş, çocuklara da çok keyifli vakit geçirtiyor. Filmdeki 'Teyze oğlu' gibi ifadeler çok güzel, şimdi hiç öyle şeyler olmadığı için izlerken Kayra'nın da benim de çok hoşuma gitti. Kayra'nın en iyi anlaştığı bir teyze oğlu var, sanırım büyük bir ihtimalle bizde de 'teyze oğlu' kelimesinin kullanımı başlayacak yakında Ayas'la beraber.

- Nurgül Yeşilçay: Ayas karakteri mükemmel olmuş. Müzikler çok enteresan. Çok güzel ve eğlenceli bir film çıkmış ortaya. Emeğe geçen herkesin ellerine sağlık.

- Yeliz Yeşilmen: Ayas, özellikle çocukların Türk örf ve adetlerini öğrenebilmeleri açısından çok güzel sahneler barındırıyor. İtfaiyeyi ve dinozorları anlatıyor, aradaki türküler de ayrı bir güzellik katmış filme. Biz Asya'yla çok eğlendik.

ÖZEL GÖSTERİMDE DE ALKIŞLAR DİNMEDİ, KIRAÇ 'IN AYAS ŞARKILARI ÇOK SEVİLDİ!

Torium Alışveriş Merkezi'nde 200 çocuğa özel gerçekleştirilen ön gösterimde "Ayas" alkış ve tezahüratlarla karşılandı. Miniklerin yoğun ilgi gösterdiği "Ayas", hayranlarıyla birlikte gösterim öncesi şarkılar söyleyerek eğlenceli zaman geçirdi. Kıraç'ın filme özel hazırladığı şarkılarda yerlerinde duramayan minikler salonda ayağa kalkarak dans etti. Filmin bitimiyle birlikte salona giren "Ayas"ı alkışlarla karşılayan çocuklar ve aileler, birlikte hatıra pozu çektirmeyi de ihmal etmedi.

İşte bazı izleyici görüşleri:

- Film çok keyifli, oğlum da çok sevdi. Herkese tavsiye ediyoruz.
- Çok beğendim, karakterler çok sevimli.
- Bence çok güzeldi, herkesin emeklerine sağlık. Ben keyif aldım ve gurur duydum açıkçası. Çizgi filmde İstanbul'u ve Türk bayraklarını görmek güzeldi.
- Çok güzeldi, çok eğlendik. Oğlum bir kenara bir yetişkin olarak ben de çok eğlendim ve keyif aldım filmden. Çocuklarla birlikte biz de çizgi filmleri izlemek durumunda kalıyoruz, Ayas gerçekten çok keyifliydi.
- Türkiye'de bir ilk oldu. Çocukların için çok güzel bir şey. Hiç sıkılmadan çok severek izledik Ayas'ı.
- Türk kültürüne ve bize yakın çok keyifli bir film olmuş.
- İlk defa bir Türk çizgi filmi seyrediyor kızım, şahane bir tecrübe oldu bize de.

Filmi izleyen seyircilerden gelen yorumların bir kısmı Twitter'a şöyle yansıdı:

Kalust Şalcıoğlu: ‏@KSalcioglu 18 Kasım: Ayaz değil Ayas... :) Küçükler kadar büyükler de @ayasdusyeri 'ı çok sevecek... :))
Nurgül Yeşilçay: ‏@nrglyslcy 18 Kasım: Ayas diye bi cocugu izledik Nejat' la. Hayir Ayaz degil, Ayas. S'yle bitiyo Z'yle bitmiyo. Ne gulduk ne gulduk;)) @Bkmonline
Yeliz Yeşilmen: ‏@yel_yeliz18 Kasım: Kızımla bugün muhteşem bir galaya katıldık kırmızı halıda yürüdük Türkiye'de ilk Türk çizgi sinema…
Esra Ertuğrul: ‏@bebeimgeliyor18 Kasım: @internetannesi @aysesulebilgic biz seyrettik. Altuğ'da çok sevdi. Eve geldik ve halen #Ayas'ı konuşuyoruz:))
Esra Ertuğrul: ‏@bebeimgeliyor18 Kasım: @aysesulebilgic emeğinize sağlık. #ayas müthişsin. Oğlum bayıldı
Özge Kopuz: ‏@ozgekopuz18 Kasım: Bugun Ayas ile tanistik ve Mira cok sevdi.
dery ‏@deryssa1218 Kasım: RGG AYAS filmine bayıldımmmmmmm
Şapkalı_â: ‏@Ba_La_18 Eylül: Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi Ayas'ı sevdim! :)
Elly Erdoğan: ‏@ellyerdogan18 Kasım: @Aysesulebilgic çoook tatlı geçtiii Ayas❤️hepinizin emeğine sağlık..oldukça eğitici,keyifli,grafikler şahane.%100 Türk Malı,Alkışlar size😘
Müjde Uslu Akçıl: ‏@mujdeuslu18 Kasım: Çocuklar için büyük emek verilmiş Asya ile Ayas ı @ayasdusyeri izledik elinize, yüreğinize sağlık
Eren Yeşil: ‏@Erenyes18 Kasım: Bugün Ayas'ın yani Türkiye'nin ilk yerli sinema filminin gala gecesiydi.Yolun açık olsun Ayas...
Arsevi Yeter: ‏@arsevi18 Kasım: en guzel gala :) ayas ilk cocuk cizgi filmi
Gülay uslu dereköy ‏@guelay6714: @ayasdusyeri ülkemde güzel seylerinde oldugunu görmek beni mutlu etti,basarilar ve tebrikler
İrem Can Çetin: Harikaydı, tarihe şahitlik etmek!!! ;))) emeği geçen herkesin, ellerine yüreğine, emeğine sağlık!!! Hakkettiği yeri bulur inşallah!!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'AYAS'A Ünlü Anneler Tam Not Verdi! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement