"Ayas", İlk Kez Çocuklarla Buluştu - Son Dakika
Güncel

"Ayas", İlk Kez Çocuklarla Buluştu

"Ayas", İlk Kez Çocuklarla Buluştu

Haftaya beyazperdede çizgi film severlerle buluşmaya hazırlanan "Ayas", hafta sonunda ilk kez miniklerle bir araya geldi.

18.11.2013 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haftaya beyazperdede çizgi film severlerle buluşmaya hazırlanan "Ayas", hafta sonunda ilk kez miniklerle bir araya geldi. Çocukların yanı sıra ailelerden de yoğun ilgi gören ve birlikte eğlenceli oyunlar oynayarak fotoğraflar çektiren "Ayas", 200 şanslı çocuğa da film vizyona girmeden önce Torium'da seyredebilmeleri için davetiye dağıttı!
,
Türkiye'nin ilk çizgi sinema filmi "Ayas"ın maceraperest başrol kahramanı Ayas, 16 ve 17 Kasım tarihlerinde düzenlenen etkinliklerde miniklerle ilk kez buluşarak unutulmaz anlar yaşattı. "Ayas", 20 Kasım Çarşamba günü filmi tüm Türkiye'den önce ilk olarak kendisiyle birlikte Torium'da izleyebilmeleri için, etkinliklere katılan 200 şanslı çocuğa sürpriz yaparak davetiyeler dağıttı.

Pepee'nin yapımcılarının "Pepee'nin Ağabeyi" olarak tanıttığı "Ayas", 2 gün boyunca çocuklardan yoğun ilgi gördü. Miniklerle birlikte 14:00-19:00 saatleri arasında eğlenceli oyunlar oynayarak fotoğraflar çektiren "Ayas", beyazperdeden önce eğlenceli etkinliklerle çocukların yeni favori çizgi kahramanı oldu!

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ayas', İlk Kez Çocuklarla Buluştu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement