'Ayça Şen ile Ortaya Karışık' D-Smart'ta - Son Dakika
Güncel

'Ayça Şen ile Ortaya Karışık' D-Smart'ta

\'Ayça Şen ile Ortaya Karışık\' D-Smart\'ta

'Ayça Şen ile Ortaya Karışık' D-Smart ekranlarında meslekleri yeniden keşfediyor.

04.03.2013 16:25

Sevilen radyo programcısı Ayça Şen'in hazırlayıp sunduğu "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı, her çarşamba D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de yayınlanıyor. 6 Mart Çarşamba gecesi saat 23.00'da yayınlanacak dokuzuncu bölümünde Şen, dansözlükten baleye kadar birçok mesleğin inceliklerini ekrana taşıyacak.

Türkiye'nin öncü dijital yayın platformu D-Smart'ta başlayan eğlenceli ve dinamik program "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" 6 Mart Çarşamba gecesi dokuzuncu bölümüyle izleyicilerle buluşacak. "Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programında, sevilen radyo programcısı Ayça Şen, mesleklerin ilginç detaylarına, bilinmeyen yönlerine dikkat çekip her mesleğin yeniden keşfedilmesine yardımcı oluyor.

"Ayça Şen ile Ortaya Karışık" programı dokuzuncu bölümünde Ayça Şen 'dansözlük'ü ele alıyor, A'dan Z'ye her şeyi Asena'dan öğreniyor. Dizi setlerinde kimler var diye merak ediyor, Kayıp Şehir dizisinin setini ziyaret ediyor, ışıkçısından sesçisine herkesi soruyor, soruşturuyor. Opera ve baleye merak sarıyor, Tan Sağtürk'ten özel ders alıyor ve bale yapıyor. Değerini her dönem korumuş olan altının nabzını Kapalıçarşı'da tutuyor, ustalarına mesleğin inceliklerini de sormayı unutmuyor. Ve Şen aldığı tüm cevapları izleyici ile paylaşıyor.

Sunuculuğunu sevilen radyo spikeri Ayça Şen'in yaptığı programın yapımcılığını Ahmet Sönmez, yönetmenliğini ise Sevcan Tıknas üstleniyor. "Ayça Şen'le Ortaya Karışık" her çarşamba saat 23.00'da D-Smart 20. Kanal Max Smart ve Max Smart HD'de ekrana geliyor. Kaçıranlar ya da tekrar seyretmek isteyenler ise programı her pazar saat 18.30'da yine aynı kanalda izleyebilirler.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Ayça Şen ile Ortaya Karışık' D-Smart'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement