Aydın Aski'den Su Eylemi Açıklaması - Son Dakika
Son Dakika Logo

Aydın Aski'den Su Eylemi Açıklaması

Aydın Aski\'den Su Eylemi Açıklaması
16.11.2017 14:14

AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesinde gerçekleşen su eylemi hakkında açıklama yaptı.

AYDIN (İHA) – Aydın Büyükşehir Belediyesi ASKİ Genel Müdürlüğü, Köşk ilçesine bağlı Ilıdağ Mahallesinde gerçekleşen su eylemi hakkında açıklama yaptı.

Aydın ASKİ'den yapılan açıklamada; "Köşk ilçemizin Ilıdağ Mahallesinde kaynak suyunun dağıtımının yapıldığı dağıtım odasının anahtarını, Ilıdağ Mahallesi halkı tarafından diğer mahallelere dağıtımın kendi kontrollerinde yapılması amacıyla istemişlerdir. 2560 sayılı yasaya göre tüm içme suyu, kaynak, şebeke ve isale hatlarının sevk, idare ile kontrolü Aydın Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürlüğü'nde (ASKİ) olduğundan, bu tür bir isteğin gerçekleşmeyeceği mahalle halkına anlatılmış ve gerekli bilgilendirme yapılmıştır.

Genel Müdürlüğümüz, kaliteli ve temiz içme suyunun temini, su kaynaklarının en iyi şekilde korunması, kullanılmış suların doğaya faydalı dönüşünün sağlanması misyonunu, yaşam kaynağı olan suyu yaşatma vizyonuyla bütünleştirerek Aydın halkına hizmet vermektedir" denildi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Aydın Aski'den Su Eylemi Açıklaması - Son Dakika


Advertisement