Aydın-Kayıptı, Cesedi Bulundu - Son Dakika
Güncel

Aydın-Kayıptı, Cesedi Bulundu

Aydın'ın Germencik ilçesinde, traktörünün arkasında takılı pulluğu tamir ettirmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 52 yaşındaki Durmuş Sağ'ın cesedi bulundu.

28.04.2018 16:29

Aydın'ın Germencik ilçesinde, traktörünün arkasında takılı pulluğu tamir ettirmek için evinden ayrıldıktan sonra kendisinden bir daha haber alınamayan 52 yaşındaki Durmuş Sağ'ın cesedi bulundu. Durmuş Sağ'ın, engebeli arazide devrilen traktörün altında kaldığı anlaşıldı.

Bozköy Mahallesi'ndeki evinden, geçen 19 Nisan Perşembe günü akşam saatlerinde, pulluğu tamir ettireceği söyleyerek kendisine ait 09 TC 446 plakalı traktörle evden ayrılan Durmuş Sağ, bir daha geri dönmedi. Eşi Şadiye Sağ'ın (49) jandarmaya kayıp ihbarında bulunmasıyla arama kurtarma çalışması başlatıldı. Günlerdir aranan Durmuş Sağ'ın cesedi, bugün saat 12.00 sıralarında, 21 yıl önce sattığı bahçesinin yanında bulundu. Durmuş Sağ'ın, engebeli arazide devrilen traktörün altında kaldığı anlaşıldı.

Olay yerine gelen eşi Şadiye Sağ, gözyaşlarına hakim olamayarak, Seni daha önce traktör kazasında kurtarmıştım. Şimdi kurtaramadım, beni affet. Bırakın traktör orada kalsın diye feryat etti.

Sağ'ın cenazesi, Cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından Germencik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Durmuş Sağ'ın, traktörün devrildiği Kum Deresi Mevkiinde bulunan çok sevdiği arazisini 1997 yılında ihtiyacı olduğu için sattığı, zaman zaman eski tarlasına giderek baktığı öğrenildi. Jandarma, olayla ilgili soruşturma başlattı.

Aydın-Kayıptı, Cesedi Bulundu
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Aydın-Kayıptı, Cesedi Bulundu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement