Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'da Muhteşem Bir Gece - Son Dakika
Güncel

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'da Muhteşem Bir Gece

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars\'da Muhteşem Bir Gece

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars; devamlı olarak yenilenen hareketli repertuarıyla, Latin müziği ve dans etmeyi sevenler için muhteşem bir gece sunuyor.

28.09.2012 09:36  Güncelleme: 10:18

İzleyicilerini, neşeli ve hayat dolu insanların dünyasına davet eden Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars; devamlı olarak yenilenen hareketli repertuarıyla, Latin müziği ve dans etmeyi sevenler için muhteşem bir gece sunuyor. Yeni albümünü 'En Estambul' adıyla yayınlayan Ayhan Sicimoğlu, konserlerinde hayat enerjisini, renkli performansını ve tutkusunu ritimle buluşturuyor.

Yıllar önce, Afrikalı bir 'Master Drummer' tarafından kendisine söylenen 'Ritim yoksa zaman yoktur, zaman yoksa hiçbir şey yoktur.' sözünü takip eden Ayhan Sicimoğlu ve yol arkadaşları Latin All Stars; konserlerinde Latin müziğinin sevilen parçalarının yanı sıra bestesi ve sözleri Ayhan Sicimoğlu'na ait olan Türkçe Latin parçalara da yer veriyor.

Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars; Side 12. Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali kapsamında 27 Eylül 2012, Perşembe akşamı Apollon Tapınağı'nda verdiği konserde; dansı ve müziği seven herkese Latin müziklerinin coşkusunu ve ritmini yaşattı.

Bu yıl Side Belediyesi tarafından 12.?si düzenlenen, 2010 yılında Avrupa Festivaller Birliği'ne (EFA) kabul edilen Side Uluslararası Kültür ve Sanat Festivali; 25 Ağustos ? 30 Eylül 2012 tarihleri arasında Side Antik Tiyatrosu ve Apollon Tapınağı'nda ücretsiz olarak düzenleniyor.

Bilgi için: www.sidefestival.com

(Tür: Yurt)

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Ayhan Sicimoğlu & Latin All Stars'da Muhteşem Bir Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement