Ayvacık'ta Korkutan Yangın - Son Dakika
Güncel

Ayvacık'ta Korkutan Yangın

Ayvacık\'ta Korkutan Yangın

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu.

23.07.2012 01:01

Çanakkale'nin Ayvacık ilçesinde çıkan yangın paniğe neden oldu. Yaklaşık 50 dönümlük alanda etkili olan yangına havadan ve karadan müdahale edildi.

Yangın, dün saat 18.00'da Merkez Ayvacık ilçesine bağlı Behramkale köyündeki tarlada meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, 50 dönümlük tarlada neden çıktığı belirlenemeyen yangın, köy halkını ayağa kaldırdı. Köy girişine yaklaşık 500 metre mesafede başlayan yangına Ayvacık Orman İşletme Müdürlüğü'ne bağlı 7 arazöz ve 4 keşif uçağı ile 2 yangın helikopteri de alevlere havadan müdahale etti. Ayvacık Belediyesi'nin acil müdahale aracı ve 2 su nakil kamyonuda yangın söndürme çalışmalarına destek verdi.

Ayvacık Orman İşletme Müdürü Metin Uygun da yangın alanına gelerek, çalışmaları yakından takip etti. Uygun, "Şuana kadar rüzgarın sürekli yön değiştirmesi nedeniyle yangını kontrol altına almakta güçlük çektik. Bölgeyi güvenli hale getirmek adına 7 arazöz, 2 helikopter ve 4 keşif uçağımızla çalışmalara devam ediyoruz. Ayvacık Belediyesi'ne bağlı ekiplerde çalışmalarımıza destek veriyorlar. Şu ana kadar yangının çıkış nedeni tespit edilemedi" dedi.

Yaklaşık 4 saat kadar süren yangın, güçlükle kontrol altına alınırken; yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Ayvacık'ta Korkutan Yangın - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement