Baba ile Oğulu Ölüm Ayırdı - Son Dakika
Güncel

Baba ile Oğulu Ölüm Ayırdı

Baba ile Oğulu Ölüm Ayırdı

KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde minibüsün kontrolden çıkıp şarampole uçması sonucu sürücü 42 yaşındaki Yusuf Misci yaralandı.

07.11.2016 15:21

KONYA'nın Akşehir İlçesi'nde minibüsün kontrolden çıkıp şarampole uçması sonucu sürücü 42 yaşındaki Yusuf Misci yaralandı. Ön camdan fırlayıp, araç altında kalan babası 60 yaşındaki Mehmet Ali Misci ise öldü. Kaza anı bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedildi.

Kaza, bugün saat 10.00 sıralarında Akşehir- Afyonkarahisar karayolu Doğurgöz mevkisinde meydana geldi. Ayakkabı üretim atölyesi bulunan Yusuf Misci yönetimindeki 42 AJ 132 plakalı minibüs, henüz bilinmeyen nedenle kontrolden çıkıp şarampole uçtu. Kazada araç içinde sıkışan sürücü Misci yaralandı, ön camdan fırlayan ve araç altında kalan babası Mehmet Ali Misci ise yaşamını yitirdi. Sürücü ve babasının emniyet kemerlerinin takılı olmadığı ileri sürüldü.

Ağır yaralanan Yusuf Misci kaldırıldığı Akşehir Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk müdahalesinin ardından Konya'ya Beyhekim Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Kaza anı da bir işyerinin güvenlik kamerasına kaydedildi. Soruşturma sürüyor.

- Akşehir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Baba ile Oğulu Ölüm Ayırdı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement