"Baba Şarkılar" Albümü Sadece TTNET Müzik'te - Son Dakika
Güncel

"Baba Şarkılar" Albümü Sadece TTNET Müzik'te

"Baba Şarkılar" Albümü Sadece TTNET Müzik\'te

Müslüm Gürses'in ünlüleri buluşturan "Baba Şarkılar" albümü sadece TTNET Müzik'te

29.08.2013 11:16

Türkiye'nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET'in dijital müzik platformu TTNET Müzik, ünlü isimlerin Müslüm Gürses'in unutulmaz şarkılarını yorumladığı "Baba Şarkılar" albümünü müzikseverlerle buluşturuyor. Geçtiğimiz mart ayında hayatını kaybeden efsane şarkıcının son arzusu olan albümde; Sezen Aksu, Kenan Doğulu, Funda Arar, Kubat, Ferhat Göçer gibi ünlü şarkıcıların yanı sıra Necati Şaşmaz ve Okan Bayülgen gibi sürpriz ünlü isimler de var. Müzikseverler 3 CD ve 48 şarkıdan oluşan albümü, dijital platformlar arasında sadece TTNET Müzik'ten dinleyebiliyorlar.

Türkiye'nin en büyük dijital müzik platformu TTNET Müzik, arabesk müziğin 'Baba'sı Müslüm Gürses'e saygı niteliğinde çıkarılan ve Türkiye'nin starlarını bir araya getiren "Baba Şarkılar" albümünü müzikseverlerle buluşturuyor. Geçtiğimiz mart ayında, beklenmedik ölümüyle milyonlarca hayranını yasa boğan Müslüm Gürses'in yarım kalan bu projesi, sanatçı dostları tarafından tamamlandı. 3 CD'den oluşan albümde toplam 48 şarkı bulunuyor.

Müslüm Gürses'in Kenan Doğulu ile düeti olan "Tutamıyorum Zamanı" adlı şarkının yanı sıra albümde Sezen Aksu'dan Hülya Avşar'a, Funda Arar'dan Kubat'a, Ferhat Göçer'den Şevval Sam'a, Sibel Can'dan Ömür Gedik'e ünlü şarkıcılar bir araya geliyor. Albümde ayrıca Necati Şaşmaz, Okan Bayülgen, Oktay Kaynarca, Uğur Polat gibi sürpriz isimler de Müslüm Gürses şarkılarını yorumluyorlar.

Müslüm Gürses'in son arzusu olduğu belirtilen "Baba Şarkılar" albümü ile birlikte efsane sanatçının unutulmaz şarkılarına yeniden hayat veriliyor. "Baba Şarkılar", dijital platformlar arasında sadece TTNET Müzik'te yayınlanıyor.

Facebook'ta müzik, TTNET Müzik'ten dinleniyor

TTNET Müzik dinleyicileri, yerli ve yabancı hit şarkıları Facebook üzerinden de dinleyebiliyorlar. TTNET Müzik, Facebook'un Türkiye'deki müzik içeriğini sağlayan ilk iş ortağı olarak çok özel bir uygulamayı hayata geçirdi. Müzikseverler, bu özel uygulamaya, TTNET Müzik web sitesi üzerinden Facebook hesaplarına giriş yaparak ulaşabiliyorlar. Kullanıcılar, dinledikleri tüm şarkıları, albümleri ve oluşturdukları listeleri arkadaşlarıyla paylaşıp yorum yapabiliyorlar.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel 'Baba Şarkılar' Albümü Sadece TTNET Müzik'te - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement