Babalar Günü'ne Özel Kişisel Bakım Ürünleri - Son Dakika
Güncel

Babalar Günü'ne Özel Kişisel Bakım Ürünleri

Babalar Günü\'ne Özel Kişisel Bakım Ürünleri

Perfume Jewels kişisel bakım ürünlerinde Babalar Günü'ne özel fırsat!

05.06.2012 10:55

Babalar Günü'ne özel olarak düzenlenen kampanya ile kaynağı yıldızların ışıltısı olan Perfume Jewels kişisel bakım ürünlerinin 5 farklı ve hoş koku seçeneği babalara özel olduklarını hissettirecek. Kampanya dahilinde Perfume Jewels ürünlerinden bir adet alan herkese dilediği ikinci Perfume Jewels ürünü hediye edilecek. Perfume Jewels ürünleri http://www.perfumejewels.com ve http://shop.eyupsabrituncer.com adresinden sipariş üzerine evinize kadar teslim ediliyor.

89 yıllık tecrübesi ile Türkiye'de kokunun duayeni olarak kabul edilen Eyüp Sabri Tuncer, yeni jenerasyon markası Perfume Jewels ile Babalar Günü için çok özel bir kampanya başlattı. Bir ürün alana bir ürün hediye edilecek olan kampanya 01 Haziran-18 Haziran tarihleri arasında ve cleansing gel (duş jeli), body lotion (vücut losyonu), body splash ve eau de parfum (parfüm) ürünlerinin tümünde geçerli olacak.

Bir dünya markası olarak tasarlanan ve yenilenen yüzü ile sevenlerinin karşısına daha farklı ve çekici yüzüyle çıkan Perfume Jewels'ın bu özel kampanyası, babalarına güzel bir sürpriz yapmak isteyenler için kaçırılmaması gereken bir fırsat olarak sunuluyor. Perfume Jewels dünyanın en iyi perfumerleri tarafından seçilen, farklı zevk ve beğenilere hitap eden 5'i erkek, 20'si kadınlara özel olarak tasarlanmış hoş koku seçenekleri ile ileri üretim teknolojileri kullanılarak Eyüp Sabri Tuncer güvencesiyle üretildi.

Perfume Jewels serisinde erkekler için hazırlanan Guilt Less, Hero, Myth, Wild Ideas, Mid Point gibi çeşitler babalara birbirinden hoş koku alternatifleri sunuyor.

Kadınlar için hazırlanan Blue Nights, By Chance, Cherry Pie, Cutie Pie, Empress, Euphony, For Her, Hot Kisses, Nuit De Noir, Passionate Love, Potion Of Love, Pretty Women, Pure Love, Silky Touch, Silver Rain, Summer Dream, The Adventure, The Due, Time Million, Try 2 Love farklı ve hoş koku seçenekleri seride yerlerini alıyor.

PERFUME JEWELS KİŞİSEL BAKIM SETİ

PERFUME JEWELS CLEANSING GEL (DUŞ JELİ)

Perfume Jewels Duş Jeli, cildinizi kurutmadan, doğal dengesini bozmadan derinlemesine temizler ve nemlendirir.

PERFUME JEWELS BODY LOTİON

Perfume Jewels Vücut Losyonu cilt tarafından hızlı bir şekilde emilerek mükemmel bir bakım uygular. Yüksek nemlendiricili ve cildi besleyici vitamin içeriği ile tüm vücudunuza uzun süreli satensi bir yumuşaklık ve pürüzsüz bir his kazandırır. Sodium PCA, E Vitamini içeriğiyle de hücreleri korur, onarır ve güçlendirir.

PERFUME JEWELS BODY SPLASH

Perfume Jewels Vücut Spreyi, birbirinden cazip esanslar ve kışkırtıcı aromalarla duş aldıktan sonra ya da dilediğiniz zaman kullanıldığında taze ve nemlenmiş cildinizin keyfini çıkarmanızı sağlar.

PERFUME JEWELS EAU DE PARFUM

Perfume Jewels Parfümü ise dünya trendlerinden esinlenilerek oluşturulan birbirinden hoş kokuları ile sizi gün boyu çekici kılar.

Perfume Jewels ürün serisinden en etkili sonucu almak için, duş jelinin ardından temiz cildinize vücut losyonu ve vücut spreyi son olarak ise parfümü bir set olarak kullanmanız öneriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babalar Günü'ne Özel Kişisel Bakım Ürünleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement