Babayiğit'e Tam Destek - Son Dakika
Güncel

Babayiğit'e Tam Destek

Babayiğit\'e Tam Destek

Av. Celal Babayiğit aynı gün içerisinde Trabzon Sürmeneliler Derneği ve Büyükcekme Gaziantepliler Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltılı programlara katıldı.

10.02.2014 14:20

AK Parti Büyükçekmece Belediye Başkan Adayı Av. Celal Babayiğit aynı gün içerisinde Trabzon Sürmeneliler Derneği ve Büyükcekme Gaziantepliler Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltılı programlara katıldı.

Türkiye geleceğini oylayacak

İlk olarak Sürmeniler Derneği'nin Güzelce Ova Restoran'da düzenlediği geleneksel Sürmeniler kahvaltısına onur konuğu olarak katılan Celal Babayiğit katılımcılar tarafından alkışlarla karşılandı. Bütün masaları tek tek dolaşarak hemşerileriyle tokalaşan Babayiğit, "Sürmenelileri ve bütün halkımızı kusursuz bir şekilde temsil edecegimize şüpheniz olmasın. Sürmenili bir belediye başkanı olarak doyasıya övüneceksiniz. Bu yerel seçimlerde Türkiye geleceğini oylayacak" dedi.

Birlikte yöneteceğiz

Sürmeneliler Derneği mensupları ile buluştuktan sonra, Büyükçekmece BY Mıstık Antep Sofrası'nda anteplilerle bir araya gelen Babayiğit, "Gazianteplilerin ve diger tüm derneklerin her zaman yanında olacağım. Birlikte daha güzel çalışmalar yapacağız. Gaziantep her zaman zihnimde büyük hayranlıkla hatırladığım bir yer. Gaziantep istanbul'la bile yarışabilecek kadar sanayi ihracat hacmi olan büyük bir ilimiz. Gaziantep aynı zamanda tarihe baktığımızda medeniyetlere baş şehirlik yapmış medeniyet merkezi olmak gibi tarihsel bir üstünlüğüde var" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babayiğit'e Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement