Babylon Asmalımescit "BİS"e Çıkıyor - Son Dakika
Güncel

Babylon Asmalımescit "BİS"e Çıkıyor

Babylon Asmalımescit "BİS"e Çıkıyor

Kuruluşunun 15. yılında Babylon, yeni sezonunu, doğduğu yer olan ve yakında renove edilmesi planlanan Babylon Asmalımescit'te karşılıyor.

12.09.2014 10:47  Güncelleme: 10:49

Restore edilen Tarihi Bomonti Bira Fabrikası'nın içinde büyük bir Babylon dünyası yaratmak üzere çalışmalara devam eden Babylon sezonun ilk yarısında zengin programıyla Asmalımescit'te adeta "bis" yapıyor olacak . Türkiye'de ilk kez Babylon'da sahne alacak Guts'un yanı sıra Cat Power, Emiliana Torrini, Richard Bona, Chet Faker, Hercules & Love Affair, Gus Gus, Plaid, Sebastien Tellier, Club Cheval, Yuksek, Pantha du Prince, Chinawoman, James Holden, Russian Red gibi pek çok önemli isim önümüzdeki günlerde Babylon Asmalımescit'te sahne alacak.

Babylon'un kabına sığmayan konserler serisi "Babylon Presents"

Babylon yeni sezonla birlikte ahalisini buluşturmayı amaçlayan festivalleri gibi sezon boyunca farklı mekanlarda küratörlüğünü üstleneceği konserler serisine başlıyor olacak. Babylon bu konserler serisi ile ahalisi ile buluşturmak istediği Babylon ruhuna ve müzikal köküne yakın duran grupları farklı mekanlarda ağırlamayı planlıyor.

Babylon'un Yeni Dünyası "Babylon Bomonti" 2015'te kapılarını açacak

Babylon Asmalımescit'in kardeş mekanı Babylon Bomonti'nin açılışı yeni yılda gerçekleşecek. Tarihi dokusu ve mimarisiyle Babylon ruhunu yansıtacak olan Babylon Bomonti, akustik tasarımı ve teknik altyapısıyla da küresel standartlarda bir mekan olarak müzik tutkunlarına kapılarını açacak.

Babylon Asmalımescit yenilenecek

Sadece Türkiye'nin değil dünyanın en iyi canlı müzik mekanları arasında gösterilen Babylon Asmalımescit ise Babylon Bomonti'nin açılmasının ardından altyapı yenilemesi amacıyla bakıma girecek. Babylon Asmalımescit'in restorasyonun tamamlanmasıyla birlikte ise Babylon, İstanbul'daki iki ayrı mekanda ahalisiyle buluşmaya devam edecek.

Nordik'e Dönüş

2012 yılında Garanti Caz Yeşili kapsamında başlayan Nordik Festivali, seri etkinlikler olarak bu sene de kaldığı yerden devam edecek. Geçmişte Kings of Convenience, Sin Fang, Amiina, Soley, Hess Is More, Korallreven gibi grupların Babylon sahnesini renklendirdiği festivalde, bu sene de İskandinav müziğinin en güçlü isimleri sahne alacak. Etkinlik süresince, konserler dışında film gösterimleri, fotoğraf sergileri, pop up etkinliklerle Nordik şehre yayılıp etkisini sürdürecek. Babylon'da ve şehirde bu etkinlikler sayesinde Nordik bir hava solunacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Asmalımescit 'BİS'e Çıkıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement