Babylon Soundgarden 2014'ün İndirimli Biletleri Satışta - Son Dakika
Güncel

Babylon Soundgarden 2014'ün İndirimli Biletleri Satışta

Babylon Soundgarden 2014\'ün İndirimli Biletleri Satışta

Müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden heyecanı başlıyor.

10.04.2014 15:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Babylon ruhunu, tüm ahali ile birlikte müziği doğayla buluşturan Babylon Soundgarden Festivali'nde yaşamaya devam! İndirimli biletleri satışa çıkan 4. Babylon Soundgarden, güne yayılacak alternatif içeriğiyle bir müzik festivalinden çok daha fazlasını sunacak. İlk kez 4 farklı şehre uğrayacak olan festivalde sahne alacak dünyaca ünlü isimler ve sürprizler ise 14 Nisan Pazartesi'ye kadar gün gün Babylon Soundgarden'ın Facebook sayfasından açıklanacak. "Babylon Go Green" konsepti ile de ilk kez geri dönüşümü ve çevreyi destekleyecek içeriklere festival alanı içinde ev sahipliği yapacak. Karnaval havasında geçecek olan festivalin 27 Nisan'a kadar devam edecek 50 TL'lik erken dönem indirimli biletleri Biletix ve Babylon gişesinde! Detaylı bilgi için facebook.com/babylonsoundgarden ve www.babylon.com.tr adreslerini takip edin!

Yazın gelişinin en güzel habercisi Babylon Soundgarden Festivali başlıyor. Bu sene İstanbul, Ankara, Bodrum ve Çeşme olmak üzere ilk kez 4 şehirde gerçekleşecek olan festivalin 24 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan İstanbul ayağı, 3 farklı sahnede performans gösterecek yerli, yabancı gruplar ve güne yayılacak farklı içerikler ile yaşanacak.

Gücünü müzik ve doğanın birlikteliğinden alan Babylon Soundgarden, doğaya karşı sorumluluğunu "Babylon Go Green" konsepti ile ilk kez festival alanında gösterecek. Tanıtım çalışmalarında kullanılan malzemelerden, pet şişe tüketimine, geri dönüşüm ve atık kullanımından festival alanında yer alacak çevreci kuruluşların faaliyetlerine kadar pek çok çevreci içerik, festival katılımcıları ile buluşacak.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Babylon Soundgarden 2014'ün İndirimli Biletleri Satışta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement