Bağcılar'da Şiir Dolu Gece - Son Dakika
Güncel

Bağcılar'da Şiir Dolu Gece

Bağcılar\'da Şiir Dolu Gece

Bağcılar Belediyesinin ilgiyle takip edilen Kültür Sanat Etkinlikleri, renkli ve coşkulu programlara ev sahipliği yapıyor.

24.09.2014 14:41  Güncelleme: 14:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bağcılar Belediyesi'nin ilgiyle takip edilen Kültür Sanat Etkinlikleri, renkli ve coşkulu programlara ev sahipliği yapıyor. Etkinlik kapsamında sahne alan şair ve televizyon programcısı Serdar Tuncer okuduğu şiirlerle alkış toplarken, sanatçı Cihan Yıldız da seslendirdiği türkülerle davetlileri coşturdu.

Bağcılar Belediyesi'nin düzenlediği sosyal ve kültürel programlara katılan ilçe sakinleri hoşça vakit geçiriyor. Tanınmış isimlerin katıldığı etkinliklerden birisi de şiir, dinleti ve türkü programı oldu. Etkinlikte sahne alan Serdar Tuncer ve Cihan Yıldız'ı dinleyen yüzlerce davetli, keyifli bir akşam yaşadı.

HALK OZANLARININ TÜRKÜLERİ OKUNDU

Program, Cihan Yıldız'ın okuduğu, "Gönülden Gönüle" türküsüyle başladı. Ardından sahne alan Serdar Tuncer, ünlü şair Cemal Safi'nin, "Benim Adım Aşk" adlı şiirini seslendirdi. Daha sonra şair Abdurrahim Karakoç'un şiirini yazdığı Musa Eroğlu'nun da bestelediği "Mihriban" adlı türküyü seslendiren Tuncer ve Yıldız, seyirciden yoğun alkış aldı. Program; Aşık Veysel, Neşet Ertaş başta olmak üzere halk ozanlarının türkülerinin okunmasıyla devam etti. Serdar Tuncer'in Necip Fazıl Kısakürek'in, "Zindandan Mehmet'e Mektup" şiirini okurken davetlilerin duygulandığı görüldü.

Program sırasında davetlilerle sohbet eden Tuncer, Bağcılar'a geldiği zaman kendisini Ramazan ayında hissettiğini belirtti. Geçen Ramazan ayında televizyonda programlar yaptığını da hatırlatan Tuncer, "Beni görenler de Ramazan ayında olduğumuzu sanıyor" diye espri yapınca davetlileri gülümsetti. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bağcılar'da Şiir Dolu Gece - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement