Bahçeli'nin Koruması, Erdoğan'ın Korumasına Yumruk Attı - Son Dakika
Güncel

Bahçeli'nin Koruması, Erdoğan'ın Korumasına Yumruk Attı

Dün Kocatepe Camii'nde düzenlenen törene katılan MHP lideri Devlet Bahçeli ve Başbakan Erdoğan'ın korumaları arasında kavga çıktı.

12.10.2013 12:15  Güncelleme: 15:59

Türk Ocakları Eğitim ve Kültür Vakfı Başkanı Nevzat Kösoğlu ile eski milletvekili Sebahattin Aras Kocatepe, dün Kocatepe Camii'nde düzenlenen törenle son yolculuklarına uğurlandı. Protokolde bulunanlarla tokalaşan Başbakan Erdoğan'ın Bahçeli'yle tokalaşmadığı görüldü. Cenaze töreni sonrasında ise korumalar arasında kavga çıktı. Bahçeli'nin koruması Erdoğan'ın koruma polisine yumruk attı. Kameralar o anları kaydetti.

VATANDAŞLAR İÇERİ ALINMADI

Erzurum eski milletvekilleri Nevzat Kösoğlu ile Sebahattin Aras için Kocatepe Camii'ndeki düzenlenen cenaze töreninde yoğun güvenlik önlemleri aldı. Devletin zirvesinin hazır bulunduğu cami avlusunda protokol kısmı demir bariyerlerle çevrildi. Protokol dışında sivil vatandaş içeri alınmadı.

İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER YAŞANDI

Cuma sonrası camiden çıkan bir grup vatandaş, protokol için ayrılan bölüme geçmek istedi. Polis barikatına yüklenen vatandaşlarla güvenlik güçleri arasında arbede çıktı. Arbede nedeniyle cami avlusuna takviye Çevik Kuvvet ekibi sevk edildi. Bu esnada karşılıklı itişmeler yaşandı. Tekbir eşliğinde ilerleyen grup daha sonra bariyerlerin açılmasıyla protokol bölümüne geçti. Bir süre daha burada tekbir getiren grup, namaza dahil oldu. Çevik Kuvvet ekipleri ise Başbakan Erdoğan'ın geçeceği yerde koridor oluşturdu.

ERDOĞAN'IN KORUMA POLİSİNE YUMRUK

Cenaze sırasında yaşanan gerginlik liderlerin camiden ayrılışı esnasında da devam etti. MHP lideri Devlet bahçeli'nin ayrılışı esnasında yaşanan kargaşada Başbakan Erdoğan'ın koruma polisi aracıyla kalabalıktan çıkmak istedi. Bu esnada Bahçeli'nin koruması olduğu ileri sürülen şahıs, duruma müdahale ederek Erdoğan'ın koruma polisinin çıkışını engellemek istedi. İkili arasında yaşanan gerginlikte Erdoğan'ın koruma polisine yumruk atıldı. "Ben polisim" diyerek kendisine yapılan saldırıya bir anlam veremediğini ifade eden koruma polisine kalabalıktan bir kişi "Kim olursan ol" şeklinde yanıt verdi.

Bahçeli\'nin Koruması, Erdoğan\'ın Korumasına Yumruk Attı
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Bahçeli'nin Koruması, Erdoğan'ın Korumasına Yumruk Attı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement