Bahçeli Adayların Tanıtımı İçin Bugün İzmir'e Gidecek - Son Dakika
Güncel

Bahçeli Adayların Tanıtımı İçin Bugün İzmir'e Gidecek

Bahçeli Adayların Tanıtımı İçin Bugün İzmir\'e Gidecek

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, bugün büyükşehir ve 30 ilçe belediye başkan adayını kamuoyuna tanıtmak üzere İzmir'e gidecek.

28.12.2013 16:53  Güncelleme: 08:53

MHP Lideri Devlet Bahçeli, CHP'nin kalesi olarak bilinen İzmir'de büyükşehir ve 30 ilçenin adayını tanıtmak için İzmir'e gidecek. Bahçeli'nin şehre gidecek olması partililerde heyecan yaratırken hareketlilikte başladı.

İL BAŞKANI DUYURDU

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat Karataş, bugün gerçekleştirilecek aday tanıtım toplantısıyla ilgili yazılı bir açıklama yaptı.

"ADAYLARIMIZ HERKESİ KUCAKLAYACAK"

Karataş açıklamasında şu ifadeleri kullandı: "Muhterem Genel Başkanımız Devlet Bahçeli Beyefendi'nin teşrifleriyle gerçekleştireceğimiz aday tanıtım toplantımız 'İzmir Sevda Hareketimiz'in başlangıcı olacaktır. Bizim için gurur, bizim için zafer ve bizim için hız kaynağı olan adaylarımız, bizzat Genel Başkanımızın açıklamalarıyla bütün İzmir'i kucaklayarak seçim yürüyüşüne başlayacaktır." dedi.

BAHÇELİ BİZZAT TANITACAK

Karataş açıklamasında, "İzmirimize hizmet borcumuzu ödemek için çıktığımız bu yolda Genel Başkanımızın bizlere güç vermesi, zafere olan inancımızı artırmıştır. Bugün saat 13.00'de büyükşehir belediye başkan adayımız dahil olmak üzere 30 ilçe adayı da açıklanacaktır. Bu kutlu yürüyüşe, bu sevda hareketimize bütün hemşehrilerimizi Genel Başkanımızla birlikte olmaya davet ediyorum, davet ediyoruz." ifadelerini kullandı.

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bahçeli Adayların Tanıtımı İçin Bugün İzmir'e Gidecek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (6)

  • GOKHAN: heyecanla bekliyoruz sayın Bahçeli seni Türk bayrakları ve Üç hilalimiz hazır. 49 12 Yanıtla
  • AYKUT35: Yarın Bahçeliyi Bekliyoruz İzmirliler olarak...Her ne kadar İzmir'de kazanma ihtimali Olmasada Yinede Bahçeli ve ekibine desteğimiz sürecek. 43 12 Yanıtla
  • BALCOVALI: Yarın bende karşılamaya gidicem Allah nasip ederse bir aksilik olmazsa 35 8 Yanıtla
  • SERDAR: EREN DENEN BOŞ ADAM APONUN İDAMINI MHPMİ KALDIRDI? SORUNLU HERİF YILLARDIR İNSANLARI BU ŞEKİLDE KANDIRDINIZ.EVET MHP İMZA ATTI AMA NEYE İMZA ATTI? AVRUPA İNSAN HAKLARI MAHKEMESİNİN BEKLETME KARARINA İMZA ATTI..ÇÜNKÜ ATMASALAR TÜRKİYEYE YAPTIRIM UYGULAYACAKLARDI ÇÜNKÜ 1997 YILINDA SAADET PARTİSİ VE DYP İMZA ATMIŞLAR AVRUPA İNSAN HAKLARINA..SİZLERİ YILLARDIR UYUTUYORLAR SİZLERDE HALEN AYNI ŞEYDESİNİZ CÜNKÜ BAŞKA TÜRLÜ İNSANLARI KANDIRAMICAKSINIZ SİZİN ÖNÜNÜZDEKİ TEK ENGELDİR MHP..YARINDA İZMİRDE MHPYİ BİNLERCE KİŞİ KARŞILAYACAK SEN O KAFANI YORMA. 36 4 Yanıtla
  • SELİM: Güzel bir izmir günü bizi bekliyor 32 7 Yanıtla
  • SERDAR: MEHMET KOÇ HAYIRDIR ARKADAŞIM MHPDEN YANA NASIL BİR YARAN VARDA BÖYLE BİR SAÇMA YAZIYORSUN? MHP SENİN GİBİLERİN ÖNÜNDEKİ TEK ENGEL DİYEMİ BU KİNİN ÖFKEN? BEN HEP DİYORUM MHP OLDUĞU SÜRECE SENİN GİBİLER DAHA BURALARDA COK DOLANIR..SAYIN BAHÇELİYİ YARIN GÜZEL ŞEKİLDE KARŞILAYACAĞIZ ALLAH HEPSİNE UZUN ÖMÜR VERSİN 22 5 Yanıtla

Advertisement