Bakan Çelik Hemşerilerini Unutmadı - Son Dakika
Son Dakika Logo
Son Dakika Uygulamayı yükle! YÜKLE

Bakan Çelik Hemşerilerini Unutmadı

Google algoritmasına bırakmayın, okuyacağınız haberi siz seçin! Tıkla ve ekle
Bakan Çelik Hemşerilerini Unutmadı
 Güncelleme: 

Adana Demirspor - Şanlıurfaspor maçını izlemek için kente gelen Bakan Faruk Çelik, Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret etti.

Adana Demirspor - Şanlıurfaspor maçını izlemek için kente gelen Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik, Adana Şanlıurfalılar Yardımlaşma Derneği'ni ziyaret edip mırra içti.

Dernek binasında karşılanan Bakan Çelik'e Şanlıurfa Valisi Celalettin Güvenç, Adana Valisi Hüseyin Avni Coş ve İl Emniyet Müdürü Ahmet Zeki Gürkan eşlik etti. Ziyaret sırasında sunulan acı kahve mırrayı içen Bakan Çelik'e çiçek verildi.

Şanlıurfa ile ilgili anılarını anlatan Bakan Çelik, bir süre Dernek Başkanı Müslüm Şenateş, Başkan Yardımcısı Mehmet Tatlı ve İkinci Başkan Kerem Aydın ile basına kapalı görüştükten sonra maç izlemek üzere ayrıldı.

Kaynak: DHA