05 Şubat 2013 Salı günü ilimize gelecek olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Sayın Faruk Çelik, saat 10.30'da Valiliği ziyaret ettikten sonra yapımı tamamlanan Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü'nün hizmet binasının açılış törenine katılacak.
Saat 13.30'da Kırşehir Ahi İş Adamları Derneği'ne ait hizmet binasının açılışını gerçekleştirecek olan Bakan Çelik, saat 14.30'da Belediye Başkanlığını ziyaretinin ardından Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürlüğü'nde incelemelerde bulunacak.
AK Parti İl Başkanlığını da ziyaret edecek olan Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Faruk Çelik daha sonra ilimizden ayrılacak.
Son Dakika › Güncel › Bakan Çelik Kırşehir'e Geliyor - Son Dakika
Masaüstü bildirimlerimize izin vererek en son haberleri, analizleri ve derinlemesine içerikleri hemen öğrenin.