Bakan Eroğlu, Ud Çaldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Eroğlu, Ud Çaldı

Bakan Eroğlu, Ud Çaldı

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, kendisine hediye edilen bir udu çaldı.

10.04.2014 23:44  Güncelleme: 00:03

Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, Afyonkarahisar'da Valiliği, il ve bazı ilçe belediye başkanlıklarını ziyaret etti.

Eroğlu, bir dizi ziyarette bulunmak ve programlara katılmak üzere geldiği Afyonkarahisar'da ilk önce İscehisar ilçesinde belediye başkanlığını ziyaret etti. Eroğlu, partisinden İscehisar Belediye Başkanı seçilen Mustafa Çibik, Seydiler Belediye Başkanı seçilen İbrahim Akkaya ve meclis üyelerini tebrik etti.

Daha sonra belediye hizmet binası önünde vatandaşlara hitap eden Eroğlu, İscehisar'ın AK Parti'ye her zaman destek verdiğini, ilçe için ne gerekiyorsa yapacaklarını ifade etti.

Eroğlu, daha sonra Afyonkarahisar Valisi İrfan Balkanlıoğlu'nu makamında ziyaret etti. Burada konuşan Eroğlu, Afyonkarahisar'a vefa borcunun olduğunu, bu borcu ödemek için de her türlü desteği verdiklerini söyledi.

Eroğlu, Türk Polis Teşkilatı'nın 169. kuruluş yıl dönümünü de kutlayarak, emniyet mensuplarına başarılar diledi.

- Eroğlu'na ud hediye edildi

Ardından Afyonkarahisar Belediyesini ziyaret eden Bakan Eroğlu, bina önünde Başkan Burhanettin Çoban ve çalışanlar tarafından çiçeklerle karşılandı. Daha sonra başkanlık makamına geçen Eroğlu, burada kendisine hediye edilen bir udu çaldı. Eroğlu, ud kursuna katılmak istediğini ifade etti.

Afyonkarahisar'da seçimlerde tarih yazıldığını dile getiren Eroğlu, ikinci dönemde de belediye başkanı seçilen Çoban'ın projelerine destek vereceğini bildirdi. Eroğlu, 39 olan proje sayısını 41'e çıkaracaklarını kaydetti.

Eroğlu, Afyonkarahisar Merkez İleri Biyolojik Atıksu Arıtma Tesisi'ni de ziyaret ederek, ilgililerden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Bakan Eroğlu, Ud Çaldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement