Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'de 29 Ekim Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika
Güncel

Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'de 29 Ekim Kutlamalarına Katıldı

Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'de 29 Ekim kutlamalarına katıldı Cumhuriyet Bayramı yağmur altında coşkuyla kutlandıDENİZLİ - Denizli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yağmur altında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleşti.

29.10.2017 16:08

Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'de 29 Ekim kutlamalarına katıldı

Cumhuriyet Bayramı yağmur altında coşkuyla kutlandı

DENİZLİ - Denizli'de 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları yağmur altında Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılımıyla gerçekleşti.

Denizli Valiliğin'de Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin tebrikat töreni ile başlayan 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı kutlamaları, Denizli Valiliği önündeki töreni ile devam etti. Törene Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Denizli Valisi Hasan Karahan, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, 11'inci Komando Tugay Komutan Vekili Muhabere Albay Osman Gedik, Denizli Milletvekilleri Cahit Özkan, Kazım Arslan, ilçe belediye başkanları ve daire müdürleri ile çok sayıda vatandaş katıldı. Törende konuşan Vali Hasan Karahan, atamızdan miras olan Cumhuriyet'e sahip çıkacakları söyledi.

Törende günün anlam ve önemini ifade eden şiirler okundu. Şiirleri ardından ise yağan yağmur altından devam eden tören geçidinde ise Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan tören alayını ayakta selamladı. Yağmura rağmen vatandaşların yoğun katılım gösterdiği 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nın 94. Yıl dönümü kutlamaları, Denizli'de coşkuyla kutlandı.

Bakan Nihat Zeybekci, Denizli\'de 29 Ekim Kutlamalarına Katıldı
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bakan Nihat Zeybekci, Denizli'de 29 Ekim Kutlamalarına Katıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement