Bakan Yılmaz: Geçmişimizle Bağlarımızı Güçlendirmeliyiz - Son Dakika
Güncel

Bakan Yılmaz: Geçmişimizle Bağlarımızı Güçlendirmeliyiz

Bakan Yılmaz: Geçmişimizle Bağlarımızı Güçlendirmeliyiz

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, İçkale'nin İslamiyet'in Anadolu'ya açılan kapısı olduğunu söyledi.

25.05.2015 14:22

Kalkınma Bakanı ve Diyarbakır Milletvekili Adayı Cevdet Yılmaz, İçkale'nin açılışında yaptığı konuşmada, İçkale'nin İslamiyet'in Anadolu'ya açılan kapısı olduğunu ifade ederek şöyle dedi:

"Geçmişimizle bağlarımızı güçlendirmeliyiz. Ekonomik gelişmeyi büyütmeliyiz. Bu proje çözüm sürecinin yansımalarından bir tanesidir. İnan ve kültür turizmi açısından önemlidir. Suriçinin çok farklı yerlere taşıyacağız. Buraya gelip gezenler, çok daha farklı düşünceler girer. Herkesin siyasi fikri kendine ama bu alanları kültürel hayatımıza yansıtmak zorundayız. Diyarbakır'a her yıl 1,5 milyon turist gelmesi lazım. Fazla kültürler insanların gelişmesini sağlar. Yaklaşık 140 milyon üzerinde yatırım yapıldı, yapmaya da devam edeceğiz. Bu yaptığımız yatırımlar ve işler gösteriyor ki, çözüm süreci ve ekonomik gelişmeyi sağlayan güçlü yönetimlerdir. İdeolojik söylemleri bir kenara bırakalım. Kalkınma platformu kurup, Diyarbakır'a yakışanı yapalım. Bu eserler Diyarbakır'a hayırlı olsun" dedi.

Bakan Yılmaz, açılışın ardından Ergani ilçesi'ne hareket etti.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Bakan Yılmaz: Geçmişimizle Bağlarımızı Güçlendirmeliyiz - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement