Bakımlı Erkeklerin Adresi: Misspera - Son Dakika
Güncel

Bakımlı Erkeklerin Adresi: Misspera

Bakımlı Erkeklerin Adresi: Misspera

MissPera sadece kadınlara değil, erkeklere yönelik geniş ürün yelpazesiyle de fark yaratıyor

29.02.2012 16:16

Türkiye'nin lider e-ticaret grubu markafoni'nin kozmetik ve parfüm alışveriş sitesiMissPera.com sadece kadınlara değil, erkeklere yönelik geniş ürün yelpazesiyle de fark yaratıyor. Bakımına özen gösteren erkekler için www.misspera.com'da göz serumundan tıraş sonrası losyona, yaşlanmayı geciktirici kremden saç ve vücut şampuanına kadar her yaşta erkeğin ihtiyacı olan kozmetik ürünleri bulunuyor.

Kozmetik mağazalarında saatler geçirmek istemeyen, bakımına düşkün erkeklerin imdadına MissPera.com yetişiyor! MissPera.com, kadınlara olduğu gibi erkeklere de bilgisayar başından kalkmadan, seçkin markalara ait kozmetik ve parfüm ürünlerine keyifli ve kolay bir şekilde sahip olma fırsatı veriyor.

Her erkeğin ihtiyacı olan kozmetik ürünleri www.misspera.com'da!

Erkek kişisel bakım ürünlerinde geniş bir ürün yelpazesine sahip MissPera.com'da erkekler için günlük nemlendiriciden, göz bölgesi serumuna, saç ve vücut şampuanından tıraş sonrası losyona kadar pek çok ürün bulunuyor. Misspera.com'da satışa sunulan Biotherm Homme yüz peelingi, cildi derinlemesine temizlerken, Biotherm Homme günlük nemlendirici de yorgun ciltleri anında tazeliyor.

Yoğun iş hayatı gözlerinden okunan erkeklerin yardımına ise göz bölgesini tazelemeye ve günlük stresin neden olduğu etkileri azaltmaya yardımcı Biotherm Homme göz bölgesi serumu yetişiyor. Babor saç ve vücut şampuanı pratik bir bakım sunarken, Emporio Armani Diamonds After Shave ile tıraş sonrası yanma hissini alan Biotherm Homme tıraş sonrası losyon da tıraş sonrasında cildi rahatlatıyor. Biotherm Homme yaşlanma karşıtı krem ve Babor yaşlanmayı geciktirici, enerji veren krem de ilerleyen yaşlarında da çekiciliğini korumaya kararlı erkekler için ideal.

MissPera.com Facebook'ta güzellik ve bakım önerileri paylaşıyor!

Türkiye'nin her yerine ücretsiz kargo gönderimi, en geç 3 gün içinde ürün teslimi ve 30 gün içinde ücretsiz kargo ile iade kabulü gibi özellikleriyle kolaylık sağlayan MissPera.com; mağaza mağaza gezmeden, kolay, keyifli ve güvenli bir alışveriş deneyimi sunuyor. MissPera.com Facebook.com/MissPera adresinden kullanıcılarla sıcak bir iletişim geliştirirken, güzellik, bakım önerileri ve haberleri de paylaşıyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Bakımlı Erkeklerin Adresi: Misspera - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement