Balık Adası Sosyal Tesisleri" Projesi - Son Dakika
Güncel

Balık Adası Sosyal Tesisleri" Projesi

Karamürsel Belediyesince başlatılan "Balık Adası Sosyal Tesisleri" Projesi çalışmaları devam ediyor.

19.01.2018 11:48

Karamürsel Belediyesince başlatılan "Balık Adası Sosyal Tesisleri" Projesi çalışmaları devam ediyor.

Balık adasının yıkılmasının ardından yeni görünümüyle bir sosyal tesise dönüşecek alanda, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince peyzaj çalışması yapılıyor.

Karamürsel Belediye Başkanı İsmail Yıldırım, Karamürsel sahillerinin İzmit Körfezi'nin en güzel yerlerinden biri olduğunu belirterek, "4 kilometrelik sahil şeridi boyunca peyzaj düzenlemeleri, plajlar, güneşlenme terasları, aydınlatma, çocuk oyun alanları, spor üniteleri, bisiklet ve yürüyüş yolları ile kumsal alanlarından oluşuyor. Karamürsel'imiz doğa yürüyüş parkurları, su sporları ve etkinlikleriyle tam anlamıyla turizm kenti haline geldi." dedi.

Yıldırım, projenin mart ayı sonunda tamamlanmasının planlandığını bildirdi.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Balık Adası Sosyal Tesisleri' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement