Balıkesir'de orman yangını - Son Dakika
Güncel

Balıkesir'de orman yangını

Balıkesir'in Altıeylül ilçesi'ne bağlı Karakavak mahallesi sınırlarında çıkan orman yangınına müdahale sürüyor. Yangına 6 helikopter, 2 uçak, 18 arazöz, 7 su tankeri ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Bölgeye 5 dozer daha takviye olarak gönderildi. Ekipler, yangının büyümesini engellemek ve kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor. Balıkesir Valisi, Karesi Kaymakamı ve Altıeylül Belediye Başkanı da bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

06.08.2023 15:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Balıkesir'de orman yangını

BALIKESİR - Balıkesir"in Altıeylül ilçesi'ne bağlı Karakavak mahallesi sınırlarında çıkan orman yangınına müdahale sürüyor.

Balıkesir'in Altıeylül İlçesi Karakavak Mahallesi sınırlarında orman yangın çıktı. Henüz kontrol altına alınamayan yangına 6 helikopter, 2 uçak, 18 arazöz, 7 su tankeri ve 2 dozer ile müdahale ediliyor. Öte yandan bölgeleye takviye amacıyla 5 dozer daha gidiyor. Ekipler bölgede hem havadan hem karadan yangının büyümesini engellemek ve kontrol altına almak için çalışmalarını sürdürüyor.

Balıkesir Valisi Hasan Şıldak, Karesi Kayamakamı Metin Arslanbaş ve Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı da bölgeye giderek incelemelerde bulundu.

Balıkesir\'de orman yangını
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Balıkesir'de orman yangını - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement