BALIKESİR'DE SAĞANAK VE LODOS - Son Dakika
Son Dakika Logo

BALIKESİR'DE SAĞANAK VE LODOS

11.03.2023 13:47  Güncelleme: 19:04

BALIKESİR'in Ayvalık ve Burhaniye ilçelerinde yaklaşık 2 saat etkili olan sağanak ve lodos, günlük yaşamı olumsuz etkiledi.

BALIKESİR'in Ayvalık ve Burhaniye ilçelerinde yaklaşık 2 saat etkili olan sağanak ve lodos, günlük yaşamı olumsuz etkiledi. Meteoroloji Müdürlüğü verilerine göre Ayvalık'ta metrekareye 27, Burhaniye'de ise yaklaşık 24 kilogram yağış düştü.

Balıkesir'in Ayvalık ve Burhaniye ilçelerinde sağanak ve lodos nedeniyle sabah saatlerinden itibaren bazı cadde ve sokaklar yağmur sularıyla doldu. Sağanak, vatandaşlara ve sürücülere zor anlar yaşattı. Belediye ekipleri yağışın ardından teyakkuza geçti. Fırtına nedeniyle bazı ağaçların dalları kırıldı. Meteoroloji Müdürlüğü'nden alınan bilgiye göre, Ayvalık'ta metrekareye 27, Burhaniye'de ise yaklaşık 24 kilogram yağış düştüğü kaydedildi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel BALIKESİR'DE SAĞANAK VE LODOS - Son Dakika


Advertisement