Balıkesir Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi - Son Dakika
Güncel

Balıkesir Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi

Trafik kazasında hayatını kaybeden aile toprağa verildiBalıkesir'de, dün otomobil ile iş makinesinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Recep Koç (37), eşi Zehra Koç (36) ve küçük kızları Nurten Sena Koç (1) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

12.05.2018 22:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Trafik kazasında hayatını kaybeden aile toprağa verildi

Balıkesir'de, dün otomobil ile iş makinesinin çarpıştığı kazada hayatını kaybeden Recep Koç (37), eşi Zehra Koç (36) ve küçük kızları Nurten Sena Koç (1) gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Balıkesir- Savaştepe karayolunda dün saat 18.30 sıralarında iş makinesi ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada hayatlarını kaybeden Recep Koç, eşi Zehra Koç ve 1 yaşındaki küçük kızları Nurten Sena Koç son yolculuğuna uğurlandı. Bugün öğle namazına müteakiben Savaştepe Yolçatı Camiinde kılınan cenaze namazına, Savaştepe Kaymakamı Fikret Zaman, Savaştepe Belediye Başkanı AK Partili Turhan Şimşek ve binlerce kişi katıldı. Koç ailesinin akrabaları gözyaşlarını tutamazken, ailenin cenaze namazlarını Savaştepe İlçe Müftüsü Ali Çebi kıldırdı. Hayatını kaybeden üç kişi için de ayrı ayrı Cenaze Namazı kılınıp helallik alındı.Namazının ardından cenazeler Savaştepe ilçesinin Sarısüleymanlar Mahallesi mezarlığında defnedildi.

Balıkesir Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi
Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesir Trafik Kazasında Hayatını Kaybeden Aile Toprağa Verildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement