Balıkesirspor'da Çelik Şoku - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor'da Çelik Şoku

Balıkesirspor\'da Çelik Şoku

Balıkesirspor yönetimi, Asbaşkan İsa Tamer Çelik'in istifasıyla sarsıldı.

09.06.2015 15:30

Balıkesirspor yönetimi, Asbaşkan İsa Tamer Çelik'in istifasıyla sarsıldı.

Özellikle Başkan Tuna Aktürk ve Futbol Şube Sorumlusu Zeki Çıkrıkçı'nın PFDK'dan aldığı tarihi cezalar sonrası saha içi ve dışında tüm sorumluluğu üstlenen Çelik, sezon bitiminde kongreye gidilerek camiadan güvenoyu alınması yönündeki talebinin kabul edilmemesi üzerine yönetimden ayrıldığını açıkladı.

Yönetimde iki başlılık yaşanmaması ve kulübün zarar görmemesi için istifa ettiğini söyleyen Çelik, "Artık misyonumu tamamladığımı düşünüyorum" ifadesini kullandı. Kulübün başarısı için kentteki bölünmüşlüğün bitmesi gerektiğini savunan Çelik, "Balıkesirspor'un siyaset üstü olması gerekiyor. Belediyelerin, valiliğin, iş dünyasının desteği olmadan başarıya ulaşmak çok zor" diye konuştu.

İLHAN AYRILDI

Balıkesirspor'un PTT 1'inci Ligi'nde şampiyon olduğu 2013-14 sezonunda tribünlerin söylediği " Muhammet Reis, İlhan Depe'yle, ileride Karikari'yle, sağ kanatta Lalawele, söke söke Süper Lig'e" şarkısının son kahramanı İlhan Depe de takımdan ayrıldı. Geçen sezon Muhammet, Karikari ve Lalawele'nin gitmesinin ardından takımda kalan İlhan Depe, Süper Lig'de 24 maçta 830 dakika oynadı, 3 asist yaptı. 23 yaşındaki futbolcu Instgram hesabından yaptığı açıklamada, "İyisiyle kötüsüyle 2 seneyi geride bıraktık. Şimdi Balıkesirspor'a veda zamanı. Her şey için teşekkürler Bal-Kes'im" yazdı. İlhan Depe'nin PTT 1'inci Lig'in yeni ekiplerinden Yeni Malatyaspor'la görüştüğü öğrenildi. - Balıkesir

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement