Balıkesirspor Full Çekti - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Full Çekti

Balıkesirspor Full Çekti

Balıkesirspor, 48 yıllık tarihinde kendi sahasında oynadığı ilk gece maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yendi.

17.02.2014 16:25  Güncelleme: 14:09

Balıkesirspor, 48 yıllık tarihinde kendi sahasında oynadığı ilk gece maçında Gaziantep Büyükşehir Belediyespor'u 1-0 yenerken Atatürk Stadı'nı tıklım tıklım dolduran futbolseverler karşılaşmaya damgasını vurdu.

Kırmızı beyazlı ekibin teknik direktörü İsmail Ertekin, maçtan sonra yaptığı değerlendirmede, "Önce taraftara teşekkür etmek istiyorum. Futbol böyle seyirciyle oynanır. İnşallah tüm maçlarımız böyle olur" dedi.

Gaziantep Büyükşehir Belyediyespor teknik sorumlusu Hasan Özer'de rakip takımın taraftarına övgü yağdırdı, "Mükemmel bir seyirci vardı. Sahamızda bu desteği bulamıyoruz. Atmosfer böyle olunca, biz de daha iyi motive olup, daha iyi oynuyoruz. Ayrıca ışıklandırma da kusursuz" diye konuştu. Galibiyet sayısını 15'e çıkaran Balıkesirspor, PTT 1'inci Ligi'nin en çok kazanan takımı oldu. Balıkesirpor'u 14'er galibiyetle Ankaraspor ve İstanbul Büyükşehird Belediyespor izliyor.

e-BİLET EZİYETİ

Balıkesirsporlu taraftarlar, Futbol Gederasyonu'nun e-bilet uygulaması nedeniyle maçta büyük sıkıntı yaşadı. Futbolseverler, yeni sisteme paralel olarak stat kapılarının da yenilenmesi gerektiğini savundu. Balıkesirspor Başkanı Tuna Aktürk ise, "Sporda şiddet yasası gereği gündeme gelen e-bilet sistemi, ilk kez bizde uygulandı. Turnikeden geçen her seyirci fotoğraflanıyor. Bazı sıkıntılar yaşandı. Bu konuyla ilgili olarak önümezdeki günlerde açıklamada bulunacağız" dedi.

KAPTAN BOŞ GEÇMEDİ

Balıkesirspor kaptanı Muhammet Reis, Gaziantep Büyükşehir Belediyespor karşılaşmasında takımının kazandığı penaltıyı ağlara göndererek gol sayısını 13'e çıkardı. Duran toplardaki etkili vuruşlarıyla tanınan tecrübeli futbolcu, 13 golün 5'ini penaltıdan kaydetti. 11 golle takımın en skorer ikinci ismi olan Karikari ise sakatlığı yüzünden bu maçta forma giyemedi. Antrenmanda sakatlanan Karikari'nin durumu çekilecek MR sonrası netleşecek.

Kaynak: DHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement