Balıkesirspor Oğuz'u Kaptı - Son Dakika
Güncel

Balıkesirspor Oğuz'u Kaptı

Balıkesirspor Oğuz\'u Kaptı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Ligi temsilcisi Balıkesirspor, Pendikspor'un genç stoperi Oğuz Yılmaz'ı renklerine bağladı.

10.07.2016 14:27

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren PTT 1'inci Ligi temsilcisi Balıkesirspor, Pendikspor'un genç stoperi Oğuz Yılmaz'ı renklerine bağladı.

Tecrübeli defans oyuncuları İlhan Eker ve Cüneyt Koz'la yol ayrımına gelen Balıkesirspor'un Oğuz ile 3 yıllık sözleşme imzaladığı ve Pendikspor'a da 200 bin TL bonservis bedeli ödeyeceği bildirildi.

Sağ bek pozisyonunda da oynayabilen Oğuz Yılmaz futbola Kartal Cevizli Gençlergücü'nde başladı. Pendikspor'da 2011 yılında profesyonel olan futbolcu geçen sezon 30 lig karşılaşmasında görev aldı.

Öte yandan Balıkesirspor'da iç transfer çalışmaları sürürken indirime gitmesi istenen oyunculardan Okan Alkan, yönetimin önerdiği yeni sözleşmeyi kabul etti. Kulüpten yapılan açıklamada, "Oyuncumuza göstermiş olduğu fedakarlık için teşekkür ederiz" denildi.

POLAR TEAM PRO İLE YAKIN TAKİP

Balıkesirspor, yeni sezon hazırlıklarını İsmail Akçay tesislerinde sürdürürken futbolcuların antrenman performansları, Polar Team Pro ile yakın takip altında tutuluyor. Bu sistem kapsamında futbolculara antrenman öncesi Polar GPS bantı dağıtılıyor. Antrenmandaki çalışma temposu ve oyuncuların üzerlerine fazla yük binmesi nedeniyle oluşabilecek sakatlık riski, bu sistemle belirlenebiliyor. Sistem sayesinde oyuncuların antrenmanda kaydettikleri detaylı mesafe, hız, vücuda binen fizyolojik yük ile bireysel iniş ve çıkışları ortaya çıkıyor.

- Balıkesir

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Balıkesirspor Oğuz'u Kaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement