Seyhan Barajı Gölünde Kayık Battı: 2 Kişi Kayıp - Son Dakika
Güncel

Seyhan Barajı Gölünde Kayık Battı: 2 Kişi Kayıp

Seyhan Barajı gölünde batan kayıktaki 5 kişiden 3'ü kurtarıldığı, 2'si kayboldu.

11.12.2013 12:22  Güncelleme: 14:44

Seyhan Barajı gölünde batan kayıktaki 5 kişiden 3'ü kurtarıldığı, 2'si kayboldu.

Baraj gölünün Sevgi Adası mevkisi yakınında, içinde 5 kişinin bulunduğu kayığın battığını gören vatandaşlar, polise bilgi verdi. Emniyet Müdürlüğü Su Altı Grup Amirliği ile Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığına bağlı CANKUR ekipleri, kıyıdan yaklaşık 400 metre açıkta kayığın battığı yere botla ulaşarak, su yüzeyinde kalmayı başaran 2 kişiyi bota almaya çalıştı.

Bota tutunan bir kişi, baygın haldeki arkadaşına yardım ederek bota çıktı. Üzerindeki montu sal gibi kullanarak sırt üstü yatıp, yüzeyde kalan kişi de bota alındı.

Kıyıya çıkarılan 3 kişi, ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Kaybolan iki kişinin bulunması için dalgıçlar arama çalışması başlatıldı.

Seyhan Barajı Gölünde Kayık Battı: 2 Kişi Kayıp
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Seyhan Barajı Gölünde Kayık Battı: 2 Kişi Kayıp - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement