Barış Yıldız Cinayeti Davası Devam Ediyor - Son Dakika
Güncel

Barış Yıldız Cinayeti Davası Devam Ediyor

Barış Yıldız Cinayeti Davası Devam Ediyor

Eskişehir'de iki aile arasındaki husumet yüzünden bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet olayının duruşmasına bugün de devam edildi.

17.09.2013 14:24  Güncelleme: 14:39

Eskişehir'de iki aile arasındaki husumet yüzünden bir kişinin hayatını kaybettiği cinayet olayının duruşmasına bugün de devam edildi.

1. Ağır Ceza Mahkemesi'nde yapılan duruşmada, 17 Aralık 2012 tarihinde Gökmeydan mahallesi Sevgi yolunda meydana gelen cinayetin tutuklu sanıkları Alper Ariç ve M.C.Ş. (16) hakim karşısına çıktı. Barış Yıldız'ın ölümünde azmettirici olarak suçlanan Alper Ariç, mahkeme heyetine yaptığı savunmada, "Ben tahliyemi istiyorum. Rezillik çekiyorum. Yapmadığım şey için ben ceza yatamam" dedi. Olayda Alper Ariç'in bir suçu olmadığını ifade eden sanık M.C.Ş. ise, "Alper Ariç'in alakası yok. Nezarette aleyhine ifade vermem için bana saldırdılar" şeklinde konuştu.

Savunmaların ardından söz alan sanık avukatı, olayda yalancı tanıklar bulunduğunu savunarak bu kişiler hakkında suç duyurusunda bulunduklarını söyledi.

Mahkeme heyeti, sanıkların tutukluluk halinin devamına, tutuklu sanık M.C.Ş.'nin akli dengesinin yerinde olup olmadığının incelenmesi için İstanbul Adli Tıp Kurumu'ndan rapor alınmasını talep ederek mahkemeyi 10 Ekim 2013 tarihine erteledi.

OLAYIN GEÇMİŞİ

2009 Yılında iki aile arasındaki husumet yüzünden Ufuk Yıldız, Adnan Ariç'i silahla vurarak öldürmüş, olaydan 3 yıl sonra Ufuk Yıldız'ın oğlu Barış Yıldız, Adnan Ariç'in oğlu Alper Ariç tarafından azmettirildiği iddia edilen M.C.Ş. tarafından öldürülmüştü. - ESKİŞEHİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Barış Yıldız Cinayeti Davası Devam Ediyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement