Bartın'da karayolunda taşkın meydana geldi - Son Dakika
Güncel

Bartın'da karayolunda taşkın meydana geldi

Bartın'da karayolunda taşkın meydana geldi Bartın'ın Ulus ilçesinde sağanak yağış sonrası dere taştı.

08.07.2021 21:28  Güncelleme: 21:33

Bartın'da karayolunda taşkın meydana geldi

BARTIN - Bartın'ın Ulus ilçesinde sağanak yağış sonrası dere taştı. Taşkın suları karayolunun kısmen kapanmasına neden oldu.

Edinilen bilgiye göre kentte etkili olan sağanak yağış sonrası Ulus ilçesine ulaşımın sağlandığı karayolunda taşkın meydana geldi. Aşağıemirce mevkisinde yaşanan olayda dere yatağı taştı. Ulaşım kısmen durdu. Taşkın sularıyla birlikte yolu kapatan odun parçaları iş makineleri ile temizlendi. Yolun temizlenmesi için bölgeye ekipler sevk edildi. Olay yerinde temizleme çalışmaları sürüyor.

Bartın\'da karayolunda taşkın meydana geldi
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Bartın'da karayolunda taşkın meydana geldi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    SonDakika.com'da yer alan yorumlar, kullanıcıların kişisel görüşlerini yansıtır ve sondakika.com'un editöryal politikası ile örtüşmeyebilir. Yorumların hukuki sorumluluğu tamamen yazarlarına aittir.

Advertisement